Een doel zonder plan is slechts een wens.

PERSOONLIJK.

GEEN DIEET.

SIMPEL.

JIJ STUURT.

START MET JOUW PERSOONLIJKE VOEDINGSPLAN!

- Geen standaard schema, maar een ECHT op maat gemaakt plan.

- Bepaal altijd zelf wat je eet.

- Afgestemd op jouw wensen & doelen.

- Jouw leidraad naar een gezond eetpatroon.

- Simpele producten. Geen poespas of moeilijke recepten.

- Geen dieet met verboden producten.

- Contact via what's-app.

"Dit is geen dieet, maar een lifestyle"

"Camella is professioneel en kijkt naar JOUW behoefte. Hierdoor voelt het erg persoonlijk, zonder dat je dure coachingstrajecten ingaat. Hele praktische tips die je meteen kan toepassen. Inmiddels 3 maanden bezig & 8 kilo lichter! Nu mijn behoefte veranderd is, schakel ik Camella weer in! Dit is geen dieet, maar een lifestyle. Deze handvatten voor €99 is de beste aankoop die je zult doen!" - Marit.

"Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!"

"Wow! Wat is Camella deskundig. Ze heeft eerst goed geluisterd naar mijn wensen en valkuilen en is vervolgens met een uitgewerkt plan gekomen. Het plan sluit goed aan bij mijn behoeften én geeft mij inzicht in een gezonde relatie met eten. Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!" - Seda.

"Het eerste plan wat ik echt kan volhouden"

"Het voedingsschema wat Camella voor mij gemaakt heeft is het eerste wat ik ook echt kan volhouden. Ik heb geen honger, geen gevoel dat ik op dieet ben en kan ook gewoon lekkere dingen eten + is het iets wat je makkelijk je hele leven kan volhouden, omdat je niets moet schrappen. Een aanrader, oh en ze motiveert me ook echt!!" - Talissa.

@Bijt.Wijs

Binnen jouw persoonlijke voedingsplan mag je alles eten. Er bestaan geen verboden producten. Het gaat om de balans in je voedingspatroon. Op mijn Instagram en Facebook account Bijt Wijs leg ik op een simpele manier uit hoe 100 calorieën eruit zien.

Volg jij me al?

#IKBIJTWIJS

Slimme eetwissels om minder kcal te eten. Simpele trucjes om gemakkelijk minder kcal te eten! Ideaal als je wil afvallen.

Blog

Start met jouw persoonlijke voedingsplan!

Een persoonlijk voedingsplan is er speciaal op ingericht om jouw doelen te behalen en een blijvend gezond voedingspatroon te ontwikkelen. Ongeacht wat jouw doel is, een persoonlijk voedingsplan maakt het mogelijk om jouw doel te behalen. 

 

Waar wacht je op?