Veelgestelde vragen

Je wilt goed voorbereid beginnen aan jouw persoonlijke voedingsplan. Dat begrijp ik! Hieronder staan de meest gestelde vragen over het plan. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@camellabot.nl!

Is er een minimale afname?

Nee, ik help ieder bedrijf graag met het verbeteren van de gezondheid van het bedrijf. Er geldt geen minimale afname. Wil je meer informatie? Je kunt me atijd bereiken via info@camellabot.nl.

Hoelang kan ik met het persoonlijke voedingsplan doen?

Ik geef +/- drie maanden als indicatie van de duur van jouw persoonlijke voedingsplan. In principe kan je met het plan aan de slag totdat je geen progressie meer maakt. Je kunt je voorstellen dat dit bij iedereen anders ligt. Als je veel bent afgevallen, verandert je energiebehoefte en heb je wat sneller nieuwe eetschema's nodig, dan dat je niet zoveel bent afgevallen. De praktijk heeft geleerd dat mensen gemiddeld drie maanden met de voedingsschema's vooruit kunnen. Na de periode van drie maanden kan je me altijd een berichtje sturen voor en vervolgplan. Dan pas ik je schema's voor je aan.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn persoonlijke voedingsplan verwachten?

Binnen 3 werkdagen na je bestelling kan je jouw persoonlijke voedingsplan in je mailbox verwachten.

Hoe bestel ik een persoonlijk voedingsplan?

Je kunt het persoonlijke voedingsplan bestellen in de webshop. Na de bestelling kan je op je gemak de gratis intake invullen, zodat ik al je gegevens bij elkaar heb. Heb je de intake al eerder ingevuld? Dan hoef je dit niet meer te doen.

Moet ik mijn voeding bijhouden in een app of voedingsdagboek?

Nee. Ik heb precies uitgerekend wat jij kunt eten op een dag en heb dit vertaald naar de juiste porties voedingsmiddelen. Eigenlijk wil ik het zelfs voorkomen dat je zelf nog dingen bijhoudt of heel diep op de calorieën en macronutrienten ingaat. In mijn visie is dit niet nodig en wellicht zelfs een trigger om een verslechterde relatie met voeding op te bouwen.

Hoe houd ik mijn voortgang bij?

Bij jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je een progressierapport waarin jij al je resultaten bij kunt houden. Doe dit alleen als je dit prettig vindt. Voelt het niet fijn? Dan is het zeker niet nodig. Mijn advies is ook om je niet alleen te richten op de kilo’s, maar juist op progressiefoto’s en metingen van je lichaam. Hoe je dit het beste kan doen, wordt uitgelegd in het progressierapport.

Kan ik het plan gebruiken binnen mijn onregelmatige werkdagen?

Ja, zeker weten! Juist bij een druk en onregelmatig leven kan een persoonlijk voedingsplan je rust bieden. Doordat je een plan hebt kan je je maaltijden voorbereiden en hoef je minder impulsieve keuzes te maken. Het plan is jouw houvast om je voeding als het ware af te kunnen tikken.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als het niet werkt?

Nee, het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je bent gestart met jouw persoonlijke voedingsplan.

Kan ik samen met iemand anders aan de slag met hetzelfde persoonlijke voedingsplan?

Nee, dit is het niet mogelijk. Iedereen is anders en op basis van jouw ingevulde intake wordt het plan op jou afgestemd. Uiteraard sta je samen wel sterker. Dus samen inschrijven en samen aan de slag gaan me je eigen persoonlijke voedingsplan, en elkaar motiveren en helpen is wel een goed idee!

Ik heb een allergie / intolerantie, kan ik het persoonlijk voedingsplan gebruiken?

Ja, dat kan zeker! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, wordt er rekening gehouden met allergieën en/of intoleranties. Geef deze wel even goed door via het intake formulier dat je invult bij het aanvragen van het persoonlijke voedingsplan.

Kan ik het persoonlijke voedingsplan ook in termijnen betalen?

In principe is dit niet mogelijk. Mocht het betalen in termijnen je echt beter uitkomen, neem dan even contact met me op via info@camellabot.nl. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Wat kost een persoonlijk voedingsplan?

Er bestaan drie pakketten waaruit je kunt kiezen als je aan de slag wil gaan met een persoonlijk voedingsplan. De kosten verschillen per pakket. De verschillende pakketten kan je hier bekijken. Alle betalingen zijn eenmalig.

Waarom zou dit voedingsplan wél werken voor mij?

Als je al veel diëten geprobeerd hebt is het volledig logisch dat je sceptisch(er) bent. Veel diëten zijn echt gericht op de korte termijn. Snel, veel afvallen. Dit is anders. Mijn visie is echt dat het voor jou op de lange termijn vol te houden is. Daarom mag je altijd zelf kiezen wat je eet en hoef je geen punten/kcal te tellen. Het verschil van het persoonlijke voedingsplan t.o.v. andere diëten zit ook in het woord persoonlijk. Dit betekent dat het plan echt op maat gemaakt is. Het is een uniek concept - dat luistert naar jou.

Kan ik het voedingsplan combineren met een gezin?

Het persoonlijke voedingsplan bevat geen "gekke" ingrediënten en je kunt daarom gewoon met je gezin blijven eten. Graag zelfs! Alles wat je nodig hebt, haal je gewoon bij de supermarkt. Je kan gewoon gezamelijk eten en hoef niet apart voor jezelf te koken.

Kan ik een voorbeeld zien van een persoonlijk voedingsplan?

Dat kan zeker! Je kan hier een voorbeeld van het ontbijt uit een persoonlijk voedingsplan downloaden: Voorbeeld Voedingsplan Ontbijt. Dergelijk schema krijg je ook voor lunch, diner en snacks. Bij iedereen ziet de inhoud van de voedingsschema's er anders uit, omdat ik het echt op maat maak.