Veelgestelde vragen

Je wilt goed voorbereid beginnen aan jouw persoonlijke voedingsplan. Dat begrijp ik! Hieronder staan de meest gestelde vragen over het plan. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@camellabot.nl!

Wat gebeurt er na 3 maanden, wanneer de periode van mijn voedingsplan is afgelopen?

De drie maanden is een indicatie van de duur van jouw persoonlijke voedingsplan. In principe kan je met het plan aan de slag totdat je geen progressie meer maakt. Heb je na drie maande nog steeds de smaak goed te pakken, maar passen de eetschema's niet meer bij je huidige gewicht en nieuwe doelen? Bestel dan het vervolgplan voor €25. Het vervolgplan bestaat enkel uit eetschema’s, waar je weer drie maanden mee verder kan. Het vervolgplan is zonder persoonlijke begeleiding. Uiteraard ben ik er wel voor je als vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn persoonlijke voedingsplan verwachten?

Binnen 5 werkdagen na je bestelling kan je jouw persoonlijke voedingsplan in je mailbox verwachten.

Hoe bestel ik een persoonlijk voedingsplan?

Je kunt het persoonlijke voedingsplan bestellen in de webshop. Na de bestelling kan je op je gemak de gratis intake invullen, zodat ik al je gegevens bij elkaar heb. Heb je de intake al eerder ingevuld? Dan hoef je dit niet meer te doen.

Moet ik mijn voeding bijhouden in een app of voedingsdagboek?

Nee. Ik heb precies uitgerekend wat jij kunt eten op een dag en heb dit vertaald naar de juiste porties voedingsmiddelen. Eigenlijk wil ik het zelfs voorkomen dat je zelf nog dingen bijhoudt of heel diep op de macronutrienten ingaat. In mijn visie is dit niet nodig en wellicht zelfs een trigger om een verslechterde relatie met voeding op te bouwen. Het doel van het plan is je een houvast geven, maar de signalen van je lichaam zijn altijd de leidraad.

Hoe houd ik mijn voortgang bij?

Bij jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je ook een persoonlijk progressierapport waarin jij al je resultaten bij kunt houden. Mijn advies is om je niet alleen te richten op de kilo’s, maar juist op progressiefoto’s en metingen van je lichaam. Hoe je dit het beste kan doen, wordt uitgelegd in het progressierapport.

Kan ik het plan gebruiken binnen mijn onregelmatige werkdagen?

Ja, zeker weten! Juist bij een druk en onregelmatig leven kan een persoonlijk voedingsplan je rust bieden. Doordat je een plan hebt kan je je maaltijden voorbereiden en hoef je minder impulsieve keuzes te maken. Het plan is jouw houvast om je voeding als het ware af te kunnen tikken.

Kan ik tussentijds stoppen met mijn persoonlijke voedingsplan?

Nee, het is niet mogelijk om tussentijds te stoppen met jouw persoonlijke voedingsplan. Wanneer je je hebt aangemeld voor jouw persoonlijke voedingsplan ga je akkoord met de duur van 3 maanden.

Kan ik samen met iemand anders aan de slag met een voedingsplan?

Dit is het niet mogelijk. Iedereen is anders en op basis van jouw ingevulde intake wordt het plan op jou afgestemd. Uiteraard sta je samen wel sterker. Dus samen inschrijven om elkaar te motiveren en helpen is wel een goed idee!

Ik heb een allergie / intolerantie, kan ik het persoonlijk voedingsplan gebruiken?

Ja, dat kan zeker! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, wordt er rekening gehouden met allergieën en/of intoleranties. Geef deze even goed door via het intake formulier.

Waarom duurt een voedingsplan 3 maanden?

Met jouw persoonlijke voedingsplan kan je aan de slag voor een periode van minimaal 3 maanden. In het tijdsframe van 3 maanden heb je genoeg tijd om aan jouw vernieuwde eetpatroon te wennen, jezelf nieuwe gewoonten aan te leren en heb je voldoende kennis vergaard om het na deze periode zelf verder te kunnen oppakken en doorzetten. De 3 maanden zijn ook het tijdsframe dat je contact met mij kunt opnemen voor vragen en/of een schop onder je kont. Na de 3 maanden kunnen we samen naar de eventuele vervolgstappen kijken. Dit verschilt per persoon.

Wat kost een persoonlijk voedingsplan?

Jouw persoonlijke voedingsplan kost eenmalig €99. Je kunt er ook voor kiezen om het plan in 3 maandtermijnen van €35 te betalen. Bij jouw persoonlijke voedingsplan krijg je uiteraard (online) begeleiding van mij (Camella, afgestudeerd diëtiste). Als je ergens tegen aan loopt, motivatie mist of er dingen onduidelijk zijn, sta ik altijd voor je klaar. We hebben contact via de mail, instagram en/of what's-app.

Waarom zou dit voedingsplan wel werken voor mij?

Als je al veel methodes geprobeerd hebt is het volledig logisch dat je sceptisch(er) bent. Het effect van het persoonlijke voedingsplan zit echt in het woord persoonlijk. Dit betekent dat het plan op jouw behoefte is afgestemd en je daarnaast ruime keuze krijgt. Je eet dus waar je zin in hebt. Dit is ook de reden waarom je een uitgebreide vragenlijst ontvangt, zoals je bij de gratis intake kan zien. Op deze manier leer ik jou en je voedingspatroon kennen en kan ik je het beste helpen. Daarnaast ben ik gedurende het traject altijd bereikbaar voor vragen/motivatie.

Kan ik het voedingsplan combineren met een gezin?

Het persoonlijke voedingsplan bevat geen "gekke" ingrediënten. Alles wat je nodig hebt, haal je gewoon bij de supermarkt. Je kan gewoon gezamenlijk eten en het plan zorgt misschien zelfs op een hele laagdrempelige manier voor variatie. Aangeraden wordt om de eerste paar keer even je eigen portie af te wegen, zodat je dit in de toekomst goed kunt inschatten.

Kan ik een voorbeeld zien van een persoonlijk voedingsplan?

Dat kan zeker! Je kan hier een voorbeeld van het ontbijt downloaden: Voorbeeld Voedingsplan Ontbijt.