Uit het receptenboek: Snickers overnight oats

Gezond, lekker en gemakkelijk!

Deze Snickers overnight oats zorgen ervoor dat je niet kan wachten tot je mag lunchen. De smaak is echt heerlijk. Bovendien vullen de Snickers overnight oats ook heel erg goed waardoor je met veel energie weer door kan met de dag.

De Snickers overnight oats zijn ideaal om de dag van tevoren klaar te maken, zodat je op de dag zelf geen stress hoeft te hebben en weet dat je de gezonde keuze gaat maken. Bovendien bespaard het flink in je portemonnee. Wel zo lekker!

Smaken de Snickers overnight oats naar meer? Bestel het receptenboek voor de lunch, of voor het diner, dan in de webshop! Inspiratie voor gezonde, snelle & lekkere maaltijden.

Recept: Snickers overnight oats

Bereidingstijd: 10 minuten (+nachtje rusten) - Portie: 1 persoon

Ingrediënten:

40 gr Grove havermoutvlokken

200 gr Optimel Griekse stijl vanille

50 ml Amandelmelk (ongezoet) 

10 gr Chiazaad

15 gr Pindakaas

10 gr Cacaopoeder

10 gr Walnoten

5 gr Hagelslag

Bereiding:

  1. Meng de havermout, kwark, amandelmelk, chiazaad en cacaopoeder. Roer het geheel heel goed door elkaar. Je kunt dit het beste doen in het bakje wat je mee naar je werk gaat nemen. Scheelt weer afwas.
  2. Top het af met de pindakaas (40 sec in de magneton om het gemakkelijker te kunnen verdelen), hagelslag en walnoten.
  3. Laat de havermout een nachtje in de koelkast staan (het heten niet voor niets overnight oats), je kunt het zo meenemen de volgende dag.

Per portie:

Kcal: 498 | Eiwit: 29,6 gr | Koolhydraten: 38,6 gr | Vet: 22,8 gr

Variatietip:

Vervang de walnoten voor pinda's.

Smaakt het naar meer? Wil je meer van dit soort lekkere, simpele en gezonde recepten voor de lunch? Check mijn receptenboeken in de webshop!

Verder lezen