Behaal jouw doel met een persoonlijk voedingsplan

Gezonde voeding is essentieel voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Met een voedingsplan op maat ga je aan de slag met het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat bij jou past. Geen dieet en zonder poespas jouw doel halen en volhouden!

Persoonlijk
Geen dieet
Jij stuurt

Bepaal altijd zelf wat je eet

Afvallen, gezond eten en toch zelf bepalen wat je eet? Het kan! In het persoonlijke voedingsplan kies je zelf waar je op dat moment zin in hebt. Zo ontstaat JOUW voedingspatroon en is het op lange termijn prima vol te houden.
Je ontvangt dus GEEN voorbeeld dagmenu, GEEN boodschappenlijsten en GEEN standaard voedingsschema's. Het concept is daarmee heel anders dan de voedingsschema's die je gezien hebt bij een diëtist, coach, boek of online platform.

Geen standaard voedingsschema maar een plan écht op maat voor jou!

Het persoonlijke voedingsplan op maat is volledig afgestemd op jouw behoeften, doelen en wensen. Is je doel afvallen? Dan werkt een standaard voedingsschema niet. Je hebt een eetschema nodig wat is afgestemd op wat jij wilt bereiken en makkelijk vol te houden is.
Het persoonlijke voedingsplan houdt dus rekening met jouw doelen (b.v. afvallen/sportprestaties verbeteren), jouw voorkeuren (b.v. vegan/vegetarisch) en eventuele allergieën (b.v. notenallergie/coeliakie).

Bekijk hier een voorbeeld voedingsplan

Wat je wel krijgt

 • Persoonlijk voedingsplan op maat
 • Voedingsschema's met ruime keuzemogelijkheid
 • Jouw doel behalen voor de lange termijn
 • Online persoonlijke begeleiding
 • Bewegingsadvies afgestemd op jouw doel
 • Progressierapport om je voortgang bij te houden

Wat je niet krijgt

 • Standaard voedingsschema
 • Voorbeelddagmenu's & boodschappenlijsten
 • Crashdieet
 • Verboden producten en restricties

Wat anderen zeggen

Camella is enorm betrokken

Camella begeleidt van een afstand, maar is enorm betrokken. Ze heeft mij ondersteund met fijne mails. Daarmee motiveerde ze mij, maar liet ze mij ook merken dat ik mij gehoord voelde. Dat hielp om door te zetten in mijn voedingsplan.

Liesbeth

Ik eet veel bewuster en heb geen honger meer

Dit plan is echt anders dan andere diëten, je gaat een nieuwe levensstijl ontwikkelen. Ik ben mezelf veel bewuster van eten geworden en heb absoluut geen honger meer. Eet nu meer en gevarieerder dan voorheen. Camella is een fijn persoon om vragen aan te stellen en reageert heel snel! Ook als het even niet lukt staat ze voor je klaar!

Danique

Geen restrictie en alles mag!

Heel prettig dat Camella tips geeft en handvatten wat goede keuzes zijn. Het is geen restrictie en alles mag. Geeft inzicht in wat je eet op een dag en aan de hand van het plan welke opties er zijn. Opvallend voor mij was dat ik eigenlijk gewoon veel te weinig at!

Nanda

Eindelijk een plan waar ik resultaat mee zie!

Ik worstel al lange tijd met mijn gewicht en wist niet goed ik het afvallen moest aanpakken. Waar je bij anderen ingewikkelde recepten en voedingsplannen krijgt, krijg je bij Camella een heel fijn en makkelijk overzicht! Ik ben heel blij dat ik bij Camella uit kwam, eindelijk een voedingsplan wat makkelijk vol te houden is en waar ik resultaat mee zie! 

Amely

Je kan lekker variëren

In het persoonlijke voedingsplan staan verschillende soorten voedingsmiddelen waardoor je veel kunt variëren. Zo hoef je niet elke dag hetzelfde te eten en krijg je niet het gevoel dat je een streng dieet volgt. Dit maakt het makkelijk vol te houden en een leuke manier om gezonder te eten en je leefstijl te veranderen.

Marlou

Geen dieet, maar een nieuwe levensstijl!

Heel blij ben ik met het voedingsplan! Het geeft je houvast en nog steeds kun je zelf kiezen wat je eet. Het is geen dieet maar een nieuwe levensstijl! Camella ondersteunt je waar nodig is, niks is bij haar te gek. Ik zou een voedingsplan van Camella Bot iedereen aanraden!

Kim

Een houvast binnen mijn onregelmatige werk

Ik had veel moeite met welke hoeveelheden ik kon eten omdat ik onregelmatig werk en van te voren niet weet hoe mijn diensten lopen. Door het voedingsplan te hebben, heb ik meer een houvast wat ik in 24 uur tijd mag/kan eten. Ik merk dat mijn buik niet meer zo onrustig is en een stuk platter blijft :) Voordeel is vooral dat het niet als lijnen voelt en er ruimte voor tussendoortjes is.

Richelle

Het is een levensstijl geworden!

Toen ik het plan ontving had ik niet het gevoel dat ik mezelf aan het uithongeren was. Het zijn geen drastische aanpassen, maar wel net de aanpassingen in mijn eet/ beweeg patroon die ik nodig had. Het voedingsplan is nu geen plan meer, maar langzaam een levensstijl aan het worden is. Dit is ook wat ik wilde. Ik zou het aan iedereen aanraden die net dat zetje nodig heeft.

Linda

Ik zou dit iedereen aanraden!

Ik ben ontzettend blij met het voedingsplan dat Camella voor me heeft opgesteld. Ik hoefde niet af te vallen, maar wilde wel gezonder leven. Nooit geweten dat ik juist meer zou moeten eten! Doordat Camella per maaltijd heeft opgeschreven welke hoeveelheden ik nodig heb, zit ik veel sneller vol dan voorheen. Ik zou dit iedereen aanraden, gewoon om meer bewust te zijn met wat je eet.

Marloes

Dit is geen dieet, maar een lifestyle

Camella is professioneel en kijkt naar JOUW behoefte. Hierdoor voelt het erg persoonlijk, zonder dat je dure coachingstrajecten ingaat. Hele praktische tips die je meteen kan toepassen. Inmiddels 3 maanden bezig & 8 kilo lichter! Nu mijn behoefte veranderd is, schakel ik Camella weer in!

Marit

Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!

Wow! Wat is Camella deskundig. Ze heeft eerst goed geluisterd naar mijn wensen en valkuilen en is vervolgens met een uitgewerkt plan gekomen. Het plan sluit goed aan bij mijn behoeften én geeft mij inzicht in een gezonde relatie met eten. Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!

Seda

Er wordt naar jou als persoon gekeken

Na de intake bleek dat mijn basis van voeding wel oke was, maar dat ik veel te weinig at. Dat is nu rechtgezet. Er wordt naar jou als persoon gekeken, en niet alleen je cijfers maar ook hoeveel je beweegt tijdens je werk/sport. Aan de hand daarvan krijg je een mooi plan die aangeeft wat je kán eten en niet wat je moet of niet mag eten. Zo behoud je zelf de regie terwijl je toch even aan de hand wordt genomen.

Jonathan

Zonder moeite vol te houden!

Eerlijk gezegd is dit het eerste dieet/voedingsplan die ik zonder moeite kan volhouden. Door Camella zijn de doelen duidelijk, het voedingsplan is reëel en dat maakt het volgen van Camella’s voedingplan echt goed te doen! Zeer zeker een aanrader!

Rianne

Naast een voedingsschema op maat krijg je:

Uitgebreid bewegingsadvies

Naast voeding is beweging ook erg belangrijk om je mentaal en fysiek fit te voelen. Daarom ontvang je naast het persoonlijke voedingsplan een bewegingsadvies op maat.

Gratis e-book "Wat zijn voedingsstoffen?"

Om je kennis over voeding te verbreden en steeds beter te begrijpen wat er achterop de verpakking van een product staat, krijg je bij jouw persoonlijke voedingsplan mijn e-book 'Wat zijn voedingsstoffen?' gratis.

Meer over het e-book

Persoonlijk contact

Tijdens het verbeteren van jouw voedingspatroon met je persoonlijke voedingsplan op maat sta ik voor je klaar als je vragen hebt of een vriendelijke schop onder je kont nodig hebt. Op de manier die jij fijn vindt. Dit stemmen we samen even af.

Vervolgplan met nieuwe eetschema's

Progressierapport

Soms zien anderen dat je super goed bezig bent, maar zie je het niet zo goed bij jezelf. Daarom krijg je bij de bestelling van een persoonlijk voedingsplan een progressierapport waarin jij al je gegevens kunt bijhouden en zo inzage hebt je in voortgang.

Een doel zonder plan is slechts een wens. Je verdient het!
Camella Bot

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na 3 maanden, wanneer de periode van mijn voedingsplan is afgelopen?

De drie maanden is een indicatie van de duur van jouw persoonlijke voedingsplan. In principe kan je met het plan aan de slag totdat je geen progressie meer maakt. Heb je na drie maande nog steeds de smaak goed te pakken, maar passen de eetschema's niet meer bij je huidige gewicht en nieuwe doelen? Bestel dan het vervolgplan voor €25. Het vervolgplan bestaat enkel uit eetschema’s, waar je weer drie maanden mee verder kan. Het vervolgplan is zonder persoonlijke begeleiding. Uiteraard ben ik er wel voor je als vragen hebt of ergens tegenaan loopt.

Moet ik mijn voeding bijhouden in een app of voedingsdagboek?

Nee. Ik heb precies uitgerekend wat jij kunt eten op een dag en heb dit vertaald naar de juiste porties voedingsmiddelen. Eigenlijk wil ik het zelfs voorkomen dat je zelf nog dingen bijhoudt of heel diep op de macronutrienten ingaat. In mijn visie is dit niet nodig en wellicht zelfs een trigger om een verslechterde relatie met voeding op te bouwen. Het doel van het plan is je een houvast geven, maar de signalen van je lichaam zijn altijd de leidraad.

Hoe houd ik mijn voortgang bij?

Bij jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je ook een persoonlijk progressierapport waarin jij al je resultaten bij kunt houden. Mijn advies is om je niet alleen te richten op de kilo’s, maar juist op progressiefoto’s en metingen van je lichaam. Hoe je dit het beste kan doen, wordt uitgelegd in het progressierapport.

Kan ik samen met iemand anders aan de slag met een voedingsplan?

Dit is het niet mogelijk. Iedereen is anders en op basis van jouw ingevulde intake wordt het plan op jou afgestemd. Uiteraard sta je samen wel sterker. Dus samen inschrijven om elkaar te motiveren en helpen is wel een goed idee!

Ik heb een allergie / intolerantie, kan ik het persoonlijk voedingsplan gebruiken?

Ja, dat kan zeker! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, wordt er rekening gehouden met allergieën en/of intoleranties. Geef deze even goed door via het intake formulier.

Waarom zou dit voedingsplan wel werken voor mij?

Als je al veel methodes geprobeerd hebt is het volledig logisch dat je sceptisch(er) bent. Het effect van het persoonlijke voedingsplan zit echt in het woord persoonlijk. Dit betekent dat het plan op jouw behoefte is afgestemd en je daarnaast ruime keuze krijgt. Je eet dus waar je zin in hebt. Dit is ook de reden waarom je een uitgebreide vragenlijst ontvangt, zoals je bij de gratis intake kan zien. Op deze manier leer ik jou en je voedingspatroon kennen en kan ik je het beste helpen. Daarnaast ben ik gedurende het traject altijd bereikbaar voor vragen/motivatie.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bestel het voedingsplan of krijg gratis voedingsadvies

Voedingsadvies

Gratis

 • Uitgebreid voedingsadvies
 • Ebook “Wat zijn voedingstoffen”
Vul de intake in

Persoonlijk voedingsplan

3 maanden

€ 35 p.m.

 • Uitgebreid voedingsplan
 • Ebook “Wat zijn voedingstoffen”
 • Voedingsschema’s
 • Bewegingsadvies
 • Persoonlijk begeleiding
Bestel jouw voedingsplan

€ 99

 • Uitgebreid voedingsplan
 • Ebook “Wat zijn voedingstoffen”
 • Voedingsschema’s
 • Bewegingsadvies
 • Persoonlijke begeleiding
Bestel jouw voedingsplan