Behaal jouw doel met een persoonlijk voedingsschema

Gezonde voeding is essentieel voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Met een voedingsschema op maat ga jij aan de slag met het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat bij JOU past op de lange termijn. Geen crashdieet, maar op een gezonde manier jouw doel bereiken!

Persoonlijk
Geen dieet
Jij stuurt

Nieuw concept voedingsplan: Bepaal altijd zelf wat je eet

Gezond eten, afvallen en toch iedere dag zelf kunnen bepalen wat je eet? Het kan! In jouw persoonlijke voedingsschema's kies je namelijk altijd zelf wat je wil eten. Alleen op die manier is het op de lange termijn vol te houden en houd je je afgevallen kilo's er ook echt voor altijd af. Door je eigen keuzes te maken creëer je namelijk een manier van eten die bij jouw leven en jouw voorkeuren past.

Geen standaard schema, maar een voedingsplan écht op maat gemaakt voor jou!

De persoonlijke voedingsschema's worden echt op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw behoeften, doelen en wensen. Het persoonlijke voedingsplan houdt dus rekening met jouw doelen (b.v. afvallen/sportprestaties verbeteren), jouw voorkeuren (b.v. vegan/vegetarisch) en eventuele allergieën (b.v. noten/gluten/lactose). Een voedingsschema, écht op maat gemaakt dus. Alleen dat werkt! Iedereen is anders.

Kies het pakket dat bij jou past

Basic

€ 59,95

 • Persoonlijk voedingsplan op maat
 • Ebook “Wat zijn voedingstoffen?”
 • Progressierapport
 • Uitgebreide handleiding

Extra

€ 79,95

 • Persoonlijk voedingsplan op maat
 • Ebook “Wat zijn voedingstoffen?”
 • Progressierapport
 • Uitgebreide handleiding
 • Verdiepend voedingsadvies
 • Aanvullend bewegingsadvies

Premium

€ 99,95

 • Persoonlijk voedingsplan op maat
 • Ebook “Wat zijn voedingstoffen?”
 • Progressierapport
 • Uitgebreide handleiding
 • Verdiepend voedingsadvies
 • Aanvullend bewegingsadvies
 • Receptenboek Diner, Receptenboek Lunch,
  Wandel Challenge &
  Habit Tracker

Gratis voedingsadvies

 • Vrijblijvend voedingsadvies
 • Persoonlijk, eerlijk advies
Vul de intake in

Wat anderen zeggen

Duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid

Het persoonlijke voedingsschema van Camella is duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid. Ik merk door het volgen van de eetmomenten dat ik over de gehele dag een verzadigd gevoel heb en niet ga lopen snaaien. Doordat er veel keuze is en niks moet voelt het niet als een dieet. Ik heb hierdoor een houvast gekregen en kan op deze manier mijn relatie met eten beter onder controle houden.

Marjolein

De voedingsschema's geven me houvast

De voedingsschema's van Camella zien er super duidelijk uit en zijn dit ook! Handig verdeeld in verschillende, zelf in te plannen, eetmomenten van de dag (ontbijt, lunch, diner, snacks). Je kunt zo dus vooral doen waar je zelf zin in hebt. Door dit plan heb ik vooral een houvast gekregen hoe ik normaal en gezond kan eten. Het gaat me daardoor gemakkelijker af om een gezonde(re) keuze te maken.

Manon

Echt een aanpassing in je levensstijl

Ik ben 4 weken geleden bevallen en sinds 2 weken met het voedingsschema van Camella bezig. Ik ben nu 2,2 kg afgevallen en voel me er erg goed bij. Het zijn geen restricties waardoor het als een dieet zou voelen, maar echt een manier van eten die op lange termijn vol te houden is. Hierdoor maak je echt een aanpassing in je levensstijl waarbij je focust op het kiezen van voedzame maaltijden, maar waarbij het oké is om ook minder voedzame dingen te eten en het niet direct voelt alsof je gefaald hebt. Dit merk ik wel bij andere diëten.

Anna

Ik ben 9 kg kwijt en het slechte eten heb ik achter me gelaten!

Ik had al eerder een voedingsschema bij Camella besteld en ben hiermee 7 kg afgevallen. Het nieuwe schema (afgestemd op mijn nieuwe gewicht) gaf me weer houvast en ik ben nog eens 2 kg kwijt. Het is vooral fijn dat er zoveel alternatieven zijn voor alle eetmomenten. Geen voorgekauwd dieet maar opties die die dag bij jouw passen. In de vakantie heb ik de teugels wat laten vieren, maar ga er na de vakantie weer fijn mee door. Het slechte eten, als in geen zin eten te maken tussen de middag, heb ik volledig achter me gelaten. En dat alleen is al geweldig. 

Aaltje

Minder hongergevoel of snaaimomenten

Ik vind het schema echt heel fijn opgesteld. Het is vooral erg fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn, zodat je niet iedere keer hetzelfde eet. Met het gebruiken van het voedingsschema merk ik toch zichtbaar een minder hongergevoel en minder snaaimomenten. Het schema is ook verder heel gebruiksvriendelijk. Top!

Brenden

Ik eet veel bewuster en heb geen honger meer

Dit plan is echt anders dan andere diëten, je gaat een nieuwe levensstijl ontwikkelen. Ik ben mezelf veel bewuster van eten geworden en heb absoluut geen honger meer. Eet nu meer en gevarieerder dan voorheen. Camella is een fijn persoon om vragen aan te stellen en reageert heel snel! Ook als het even niet lukt staat ze voor je klaar!

Danique

Geen restrictie en alles mag!

Heel prettig dat Camella tips geeft en handvatten wat goede keuzes zijn. Het is geen restrictie en alles mag. Geeft inzicht in wat je eet op een dag en aan de hand van het plan welke opties er zijn. Opvallend voor mij was dat ik eigenlijk gewoon veel te weinig at!

Nanda

Een houvast binnen mijn onregelmatige werk

Ik had veel moeite met welke hoeveelheden ik kon eten omdat ik onregelmatig werk en van te voren niet weet hoe mijn diensten lopen. Door het voedingsplan te hebben, heb ik meer een houvast wat ik in 24 uur tijd mag/kan eten. Ik merk dat mijn buik niet meer zo onrustig is en een stuk platter blijft :) Voordeel is vooral dat het niet als lijnen voelt en er ruimte voor tussendoortjes is.

Richelle

Het is een levensstijl geworden!

Toen ik het plan ontving had ik niet het gevoel dat ik mezelf aan het uithongeren was. Het zijn geen drastische aanpassen, maar wel net de aanpassingen in mijn eet/ beweeg patroon die ik nodig had. Het voedingsplan is nu geen plan meer, maar langzaam een levensstijl aan het worden is. Dit is ook wat ik wilde. Ik zou het aan iedereen aanraden die net dat zetje nodig heeft.

Linda

Ik zou dit iedereen aanraden!

Ik ben ontzettend blij met het voedingsplan dat Camella voor me heeft opgesteld. Ik hoefde niet af te vallen, maar wilde wel gezonder leven. Nooit geweten dat ik juist meer zou moeten eten! Doordat Camella per maaltijd heeft opgeschreven welke hoeveelheden ik nodig heb, zit ik veel sneller vol dan voorheen. Ik zou dit iedereen aanraden, gewoon om meer bewust te zijn met wat je eet.

Marloes

Dit is geen dieet, maar een lifestyle

Camella is professioneel en kijkt naar JOUW behoefte. Hierdoor voelt het erg persoonlijk, zonder dat je dure coachingstrajecten ingaat. Hele praktische tips die je meteen kan toepassen. Inmiddels 3 maanden bezig & 8 kilo lichter! Nu mijn behoefte veranderd is, schakel ik Camella weer in!

Marit

Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!

Wow! Wat is Camella deskundig. Ze heeft eerst goed geluisterd naar mijn wensen en valkuilen en is vervolgens met een uitgewerkt plan gekomen. Het plan sluit goed aan bij mijn behoeften én geeft mij inzicht in een gezonde relatie met eten. Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!

Seda

Mogelijk naast je persoonlijke voedingsschema's:

Uitgebreid bewegingsadvies

Naast gezonde voeding is beweging ook erg belangrijk om je mentaal en fysiek fit te voelen. Daarom ontvang je als je aan de slag gaat met het extra of premium pakket, naast het persoonlijke voedingsplan, ook een bewegingsadvies op maat. Ik kijk hierbij goed naar wat voor jou mogelijk is en hoe we dit op een verantwoorde manier kunnen oppakken.

Gratis e-book "Wat zijn voedingsstoffen?"

Om je kennis over voeding te verbreden en steeds beter te begrijpen wat er achterop de verpakking van een product staat, krijg je bij ieder pakket wat je kiest mijn e-book 'Wat zijn voedingsstoffen?' gratis. Hierin leer je wat de verschillende voedingsstoffen zijn en waar je ze in kunt vinden. Handig, meer kennis.

Persoonlijk contact

Tijdens het verbeteren van je voedingspatroon met jouw persoonlijke voedingsplan sta ik voor je klaar als je vragen hebt of een vriendelijke schop onder je kont nodig hebt. Bij de basic en extra pakketten gaat dit via de mail. Als je aan de slag gaat met het premium pakket, krijg je mijn nummer, zodat je mij kunt what's-appen met je vragen. Bij deze laatste zullen we (in overeenstemming) wekelijks contact hebben om samen door te nemen hoe het gaat.

Vervolgplan met nieuwe eetschema's

Progressierapport

Soms zien anderen dat je super goed bezig bent, maar zie je het niet zo goed bij jezelf. We leggen onze eigen lat immers graag heel hoog. Om je eigen vooruitgang ook te kunnen zien, raad ik je aan om deze maandelijks bij te houden. Daarom krijg je bij de bestelling van een persoonlijk voedingsplan (bij ieder pakket) een progressierapport waarin jij al je gegevens kunt bijhouden, zodat je echt goed ziet hoe je vooruitgang gaat.

Een doel zonder plan is slechts een wens. Je verdient het!
Camella Bot

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik met het persoonlijke voedingsplan doen?

Ik geef +/- drie maanden als indicatie van de duur van jouw persoonlijke voedingsplan. In principe kan je met het plan aan de slag totdat je geen progressie meer maakt. Je kunt je voorstellen dat dit bij iedereen anders ligt. Als je veel bent afgevallen, verandert je energiebehoefte en heb je wat sneller nieuwe eetschema's nodig, dan dat je niet zoveel bent afgevallen. De praktijk heeft geleerd dat mensen gemiddeld drie maanden met de voedingsschema's vooruit kunnen. Na de periode van drie maanden kan je me altijd een berichtje sturen voor en vervolgplan. Dan pas ik je schema's voor je aan.

Moet ik mijn voeding bijhouden in een app of voedingsdagboek?

Nee. Ik heb precies uitgerekend wat jij kunt eten op een dag en heb dit vertaald naar de juiste porties voedingsmiddelen. Eigenlijk wil ik het zelfs voorkomen dat je zelf nog dingen bijhoudt of heel diep op de calorieën en macronutrienten ingaat. In mijn visie is dit niet nodig en wellicht zelfs een trigger om een verslechterde relatie met voeding op te bouwen.

Hoe houd ik mijn voortgang bij?

Bij jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je een progressierapport waarin jij al je resultaten bij kunt houden. Doe dit alleen als je dit prettig vindt. Voelt het niet fijn? Dan is het zeker niet nodig. Mijn advies is ook om je niet alleen te richten op de kilo’s, maar juist op progressiefoto’s en metingen van je lichaam. Hoe je dit het beste kan doen, wordt uitgelegd in het progressierapport.

Kan ik samen met iemand anders aan de slag met hetzelfde persoonlijke voedingsplan?

Nee, dit is het niet mogelijk. Iedereen is anders en op basis van jouw ingevulde intake wordt het plan op jou afgestemd. Uiteraard sta je samen wel sterker. Dus samen inschrijven en samen aan de slag gaan me je eigen persoonlijke voedingsplan, en elkaar motiveren en helpen is wel een goed idee!

Ik heb een allergie / intolerantie, kan ik het persoonlijk voedingsplan gebruiken?

Ja, dat kan zeker! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, wordt er rekening gehouden met allergieën en/of intoleranties. Geef deze wel even goed door via het intake formulier dat je invult bij het aanvragen van het persoonlijke voedingsplan.

Waarom zou dit voedingsplan wél werken voor mij?

Als je al veel diëten geprobeerd hebt is het volledig logisch dat je sceptisch(er) bent. Veel diëten zijn echt gericht op de korte termijn. Snel, veel afvallen. Dit is anders. Mijn visie is echt dat het voor jou op de lange termijn vol te houden is. Daarom mag je altijd zelf kiezen wat je eet en hoef je geen punten/kcal te tellen. Het verschil van het persoonlijke voedingsplan t.o.v. andere diëten zit ook in het woord persoonlijk. Dit betekent dat het plan echt op maat gemaakt is. Het is een uniek concept - dat luistert naar jou.

Bekijk alle veelgestelde vragen