Verhoog de productiviteit & positiviteit onder werknemers

Ik help werknemers online, anoniem en daardoor laagdrempelig met het verbeteren van hun algehele gezondheid. Ik doe dit door het opstellen van persoonlijke voedingsschema's op maat voor iedere werknemer. Iedereen is anders, heeft andere doelen en heeft daarom een unieke benadering nodig.

Hoe ik werknemers kan helpen?

Als je lekker in je vel zit, presteer je over het algemeen ook beter op je werk. Een goede gezondheid onder werknemers levert meer concentratie en focus op en verlaagt het ziekteverzuim. Hoe bereik je dat? Iedere werknemer een eigen, op maat gemaakt voedingsplan met de focus op de lange termijn gezondheid.

Op maat voor iedere werknemer

Een persoonlijk voedingsschema is dé houvast van de werknemer om de drukke werkdag in te plannen en goed te blijven eten. Geen eenmalige stroom aan informatie zoals op een presentatie over gezonde voeding. Nee, een houvast voor een lange periode. Ieder voedingsschema wordt echt op maat gemaakt, rekening houdend met allergieën, doelen en wensen van de werknemer.

Vraag een gratis proefschema aan

Meer structuur en rust tijdens de (werk)dag

Een persoonlijk voedingsschema geeft rust en structuur. Je weet wat je kan eten op de dag en kan dit dus ook inplannen. Iedere werknemer gaat zelf aan de slag met zijn of haar eigen persoonlijke voedingsschema’s en hoeft daarom niet de externe druk te voelen of zich te schamen tegenover andere collega’s.

Vrijblijvende offerte opvragen

Voordelen voor jouw bedrijf

Productieve, vrolijke werknemers
Verlaagd ziekteverzuim
Een goede werksfeer
Waardering van de werknemers

Voordelen voor werknemers

Gezond, duurzaam voedingspatroon
Meer energie en focus
Rust en regelmaat in de werkdag
Minder gezondheidsproblemen
Iedere werknemer krijgt zijn of haar voedingsschema’s persoonlijk in de mailbox en kan mij via de mail bereiken voor vragen.
Camella Bot

Veelgestelde vragen

Is er een minimale afname?

Nee, ik help ieder bedrijf graag met het verbeteren van de gezondheid van het bedrijf. Er geldt geen minimale afname. Wil je meer informatie? Je kunt me atijd bereiken via info@camellabot.nl.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Benieuwd naar wat ik voor jouw werknemers kan betekenen?

Laten we in contact komen en ik laat het zien!