Verhoog de productiviteit & positiviteit onder jouw werknemers

Binnen Camella Bot Voedingsadvies help ik jouw werknemers online en daardoor laagdrempelig om lekker in hun vel te zitten. Ik doe dit door het opstellen van persoonlijke voedingsschema's op maat voor iedere werknemer. Iedereen is anders en heeft een unieke benadering nodig. Alles is daarom echt op maat.

Hoe ik je werknemers kan helpen?

Als je lekker in je vel zit, presteer je over het algemeen ook beter op je werk. Een goede gezondheid onder werknemers levert meer concentratie en focus op en verlaagt het ziekteverzuim. Met mijn persoonlijke voedingsschema's help ik jou graag om jouw werknemers een zetje in de rug te geven en te helpen bij het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon.

Persoonlijke voedingsschema's

Een voedingsschema op maat afgestemd op de unieke doelen en wensen van iedere werknemer. Binnen de voedingsschema’s bepaalt de werknemer altijd zelf wat hij/zij eet, waardoor het geen strak, onhaalbaar schema is, maar een plan met een lange termijn visie. Een persoonlijk voedingsschema is de houvast van de werknemer om de drukke werkdag in te plannen en goed te blijven eten.

Vraag een gratis proefschema aan

De werknemer ervaart meer structuur en rust tijdens de (werk)dag

Een persoonlijk voedingsschema geeft rust en structuur. Je weet wat je kan eten op de dag en kan dit dus ook inplannen. Iedere werknemer gaat zelf aan de slag met zijn of haar eigen persoonlijke voedingsschema’s en hoeft daarom niet de externe druk te voelen of zich te schamen tegenover andere collega’s.

Vrijblijvende offerte opvragen

Voordelen voor jouw bedrijf

Productieve, vrolijke werknemers
Verlaagd ziekteverzuim
Een goede werksfeer
Waardering van de werknemers

Voordelen voor werknemers

Gezond, duurzaam voedingspatroon
Meer energie en focus
Rust en regelmaat in de werkdag
Minder gezondheidsproblemen
Iedere werknemer krijgt zijn of haar voedingsschema’s persoonlijk in de mailbox en kan mij via de mail bereiken voor vragen.
Camella Bot

Veelgestelde vragen

Wat is het maximale aantal medewerkers?

Alle voedingsplannen zijn echt persoonlijk. Het aantal werknemers maakt voor mij niet uit, maar het is goed om te weten dat je rekening moet houden met minimaal 2 uur uitwerktijd per werknemer.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Benieuwd naar wat ik voor jouw werknemers kan betekenen?

Laten we in contact komen en ik laat het zien!