Camella, een (ervarings)deskundige in gezonde voeding

Hi, Camella hier! Ik ben altijd bezig met voeding. Koken en nieuwe producten vinden en uitproberen maakte mij al vroeg gelukkig. Een aantal jaren geleden besloot ik mijn hart te volgen en mijn ervaring en kennis te delen. Met jou, zodat ook jij je doel kan behalen en lekker(der) in je vel zit.

Lees mijn verhaal ↓

Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd om voedingsdeskundige te worden. Na deze bachelor heb ik de master Health Food Innovation Management afgerond. Ik vond het super leuk en dacht écht te weten hoe belangrijk gezonde voeding voor je is! Ik ging aan de slag bij verschillende bedrijven om mijn kennis over gezonde voeding te gebruiken en het aanbod van producten in de supermarkt gezonder te maken.

Alles ging voorspoedig tot ik in maart 2019 thuis kwam te zitten van mijn werk met heftige paniekaanvallen en een angststoornis. Ik durfde de winkel niet in en de straat niet op. Toen ik na veel therapiesessies weer langzaam op gang kwam, besefte ik eigenlijk pas ECHT hoe belangrijk gezonde voeding was. Gezond eten bracht mij fysiek en mentaal steeds verder in mijn herstel.

Hoe beter ik mijn voeding op orde had, hoe lekkerder ik in mijn vel zat. De theorie die ik leerde tijdens mijn studie, bleek in de praktijk echt te kloppen.

Elke dag voelde ik mij een stukje beter. Zo goed zelfs dat ik besloot om mijn hart te volgen. Mijn passie. Mijn kennis en ervaring delen. Met jou. Ik wil zoveel mogelijk mensen zich (weer) blij en fit laten voelen. Mensen laten ervaren dat een gezond leef- en voedingspatroon je echt geen stress hoeft te geven, maar stress juist verminderd.

Ik wil mensen de juiste kennis meegeven. Voeding is een essentieel onderdeel van een goede gezondheid (zowel mentaal als lichamelijk) en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Geen poespas. Geen stress. Geen shakes. Geen dieet. Gemakkelijk vol te houden.  

Ik gun het iedereen om weer lekker in je vel te zitten en sta klaar om ook jou te helpen!

Veel liefs,

Camella