Camella, een (ervarings)deskundige in gezonde voeding

Mijn naam is Camella en ik ben 29 jaar. Ik ben altijd bezig met voeding. Koken en nieuwe producten vinden en uitproberen maakte mij al vroeg gelukkig. Een aantal jaren geleden besloot ik mijn hart te volgen en mijn ervaring en kennis te delen. Met jou, zodat ook jij je doel kan behalen en lekker(der) in je vel zit.

Lees mijn verhaal ↓

Ik heb Voeding & Diëtetiek gestudeerd om voedingsdeskundige te worden. Na deze bachelor heb ik de master Health Food Innovation Management afgerond. Ik vond het super leuk en dacht écht te weten hoe belangrijk gezonde voeding voor je is! Ik ging aan de slag bij verschillende bedrijven om mijn kennis over gezonde voeding te gebruiken en het aanbod van producten in de supermarkt gezonder te maken.

Alles ging voorspoedig tot ik in maart 2019 thuis kwam te zitten van mijn werk met heftige paniekaanvallen en een angststoornis. Ik durfde de winkel niet in en de straat niet op. Toen ik na veel therapiesessies weer langzaam op gang kwam, besefte ik eigenlijk pas ECHT hoe belangrijk gezonde voeding was. Gezond eten bracht mij fysiek en mentaal steeds verder in mijn herstel. Hoe gezonder mijn voeding was, hoe lekkerder ik in mijn vel zat. De theorie die ik leerde tijdens mijn studie, bleek in de praktijk echt te kloppen. Weet ik nu ook uit ervaring.

Toen ik gezond ging eten verbeterde mijn situatie aanzienlijk. Elke dag voelde ik mij een stukje beter. Zo goed zelfs dat ik besloot om mijn hart te volgen. Mijn passie. Mijn kennis en ervaring delen. Met jou. Ik wil zoveel mogelijk mensen zich (weer) blij en fit laten voelen. Mensen laten ervaren dat een gezond leef- en voedingspatroon je echt geen stress hoeft te geven, maar stress juist verminderd.

Ik wil mensen de juiste kennis meegeven via mijn instagrampagina @Bijt.Wijs en de persoonlijke voedingsplannen zodat zij aan de slag kunnen met de beste versie van zichzelf. Voeding is een essentieel onderdeel van een goede gezondheid (zowel mentaal als lichamelijk) en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Geen poespas. Geen stress. Geen shakes. Geen dieet. Makkelijk vol te houden. Laat mij je helpen je doel te halen! Wat je doel ook is, voeding is essentieel.

Graag geef je ik je gratis advies. Vul daarvoor de gratis en geheel vrijblijvende intake in. Of lees hoe mijn persoonlijke voedingsplan andere mensen heeft geholpen op de persoonlijke voedingsplan pagina.

Ik gun het iedereen om weer lekker in zijn/haar vel te zitten en help je hier graag bij!  

Veel liefs,

Camella