Ervaringen persoonlijk voedingsplan

Er zijn al veel toppers die jou voor gingen en aan de slag zijn gegaan met hun persoonlijke voedingsplan. Zij gingen ervoor en behaalden met succes hun doelen! Er zijn mensen die veel zijn afgevallen, mensen die betere sportprestaties kunnen leveren doordat zij nu goed weten hoe zij rondom hun sport kunnen eten en mensen die weten wat een gezond voedingspatroon is binnen hun (vegetarische) leefstijl. 

Persoonlijk voedingsplan Camella afvallen

De google reviews vind je hier!

Lees hier een aantal ervaringen van anderen die aan de slag gingen met hun persoonlijke voedingsplan.

"Ik voel me energiek en lekkerder in mijn vel!"

"Via Instagram volgde ik het account bijt.wijs al een enige tijd. Toen heb ik gesloten om een voedingsplan aan te vragen bij Camella. Ik ben ontzettend tevreden over het voedingsschema! Zelf vond ik het moeilijk om af te vallen, maar door dit schema is het mij gelukt! Het voedingsplan voelt niet als een dieet. Het is makkelijk te volgen en je hebt ruim de keus! Je krijgt geen gekke recepten maar kan gewoon met de rest van het gezin mee eten. Ik ben nu ruim 1 maand bezig met het schema en ik voel me energiek en lekkerder in mijn vel! Naast het goede schema is Camella zelf ook erg betrokken. Ze mailt vaak om te vragen hoe het gaat wat erg fijn is! Ook voor vragen is Camella goed te bereiken. Kortom, een echte aanrader!" - Kim.

"Ik ben bewuster gaan eten tijdens het thuiswerken"

"Ik ben nu 2 maanden bezig met het voedingsplan van Camella en ik ben heel tevreden. Ik ben hieraan begonnen, omdat ik door Corona alleen maar thuiswerk en hierdoor veel minder bewoog en wat kilo’s ben aangekomen. Tijd voor verandering dus. En door Camella’s plan ben ik veel bewuster bezig met wat ik eet op een dag en heb ik veel minder behoefte aan te veel en slechte snacks. Het plan is geen strikt dieet, maar juist een heel toegankelijk schema. Na 2 maanden ben ik bewuster gaan eten, regelmatiger gaan sporten en al een paar kilo’s kwijt! :)" - Linda.

"Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!"

"Wow! Wat is Camella deskundig. Ze heeft eerst goed geluisterd naar mijn wensen en valkuilen en is vervolgens met een uitgewerkt plan gekomen. Het plan sluit goed aan bij mijn behoeften én geeft mij inzicht in een gezonde relatie met eten. Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!" - Seda.

"Ik weet precies wat ik kan eten binnen mijn vegetarische eetpatroon"

De reden dat ik Camella heb gecontacteerd voor een persoonlijk voedingsadvies, is dat ik al een lange tijd het gevoel heb dat ik te weinig juiste voedingsstoffen binnenkrijg. Tijdens het intake gesprek met Camella heb ik mijn zorgen geuit en mijn huidige eet/leefpatroon doorgeven. In het intakegesprek heb ik ook aangeven dat ik vegetarisch ben. Ook dit was geen probleem en heeft camella een volledig vegetarisch voedingsplan voor mij opgesteld. 

 

Het voedingsplan werkt voor mij heel erg goed, er staat duidelijk in wat ik mag eten hoe ik dat het beste kan verdelen over de dag. Daarnaast geeft het plan je veel vrijheid en variaties om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik ben heel erg tevreden met het plan, ik merk dat ik nu ik dit plan volg veel meer energie heb gedurende de dag en lekkerder in mijn vel zit. Daarnaast kan ik voor vragen altijd terecht bij Camella en reageert ze snel en deskundig op mijn vragen. Ik zou het persoonlijk voedingsadvies van Camella zeker aanraden. - Larissa.

"Mijn buik is rustig en veel platter"

"Sinds 3 maanden volg ik het voedingsplan van Camella. Ik had veel moeite met welke hoeveelheden ik kon eten daar ik onregelmatig werk en van te voren niet weet hoe mijn diensten lopen. Door het voedingsplan te hebben, heb ik meer een houvast wat ik in 24 uur tijd mag/kan eten. Ik merk dat mijn buik niet meer zo onrustig is en een stuk platter blijft :) Voordeel is vooral dat het niet als lijnen voelt en er ruimte voor tussendoortjes is. Kortom heel fijn als iemand anders voor je bedenkt hoeveel je mag eten en je gewoon het schema kan volgen!" - Richelle.

"Een voedingsplan dat gemakkelijk is vol te houden"

"Via instagram kwam ik uit bij Camella. Ik worstel al lange tijd met mijn gewicht en wist niet goed ik het afvallen moest aanpakken. Via een uitgebreide intake en meerdere mailtjes heen en weer besloot ik om een persoonlijk voedingsplan aan te vragen. Waar je bij anderen ingewikkelde recepten en voedingsplannen krijgt, krijg je bij Camella een heel fijn en makkelijk overzicht! Geen kant en klare dagmenu’s, maar per hoofdmaaltijd diverse opties waar je uit kunt kiezen. Op deze manier is het erg makkelijk om lekker en gevarieerd te eten! Ik ben heel blij dat ik bij Camella uit kwam, eindelijk een voedingsplan wat makkelijk vol te houden is en waar ik resultaat mee zie! :)" - Amely.

"Geen streng dieet en gemakkelijk vol te houden"

"Camella maakt een persoonlijk voedingsplan waarin staat wat je het beste kunt eten om je doelen te behalen. Hierin staan verschillende soorten voedingsmiddelen waardoor je veel kunt variëren. Zo hoef je niet elke dag hetzelfde te eten en krijg je niet het gevoel dat je een streng dieet volgt. Dit maakt het makkelijk vol te houden en een leuke manier om gezonder te eten en je leefstijl te veranderen. Als je op zoek bent naar goed en persoonlijk voedingsadvies zou ik Camella zeker aanraden!" - Marlou.

"Ik houd het sporten langer vol en heb meer energie"

"Sinds juli 2020 begonnen aan mijn persoonlijke voedings plan! Ik sport heel veel. Maar at ongezond, “verkeerd” en te weinig. Nu al weer even bezig en merk echt verschil aan mijn lichaam. Ik hou het langer en beter vol bij de training met meer energie. Lichamelijke is ook te zien dat ik meer spier opbouw krijg. Ik ben camella erg dankbaar voor dit advies. Nooit gevoel gehad dat ik dingen niet mag eten, of mijzelf moet uithongeren. Ik heb namelijk nog nooit zo veel moeten eten." - Tessa.

"Het is mijn levensstijl geworden"

In juni 2020 ben ik begonnen met het persoonlijke voedingsplan. Het is niet toen ik het plan kreeg dat ik het gevoel had dat ik mezelf aan het uithongeren was. Het zijn geen drastische aanpassen, maar wel net de aanpassingen in je eet/ beweeg patroon die ik nodig had. Het voedingsplan is nu geen plan meer, maar langzaam een levensstijl aan het worden is. Dit is ook wat ik wilde. Ik wilde niet alleen een voedingsplan voor even, maar mijn levensstijl aanpassen. Ik zet elke dag 10.000 stappen, niet omdat het moet maar, omdat het in mijn levensstijl zit nu. Ik zou het aan iedereen aanraden die net dat zetje nodig heeft." - Linda.

"Met een voedingsplan weet je dat je goed zit!"

"Het variëren en verbeteren van je eetpatroon. Een simpel overzicht van wat je allemaal kan eten. Met dit plan zie snel welke combinaties je kan maken voor het zelfde aantal kcal. Zo kan je makkelijk gevarieerd maaltijden maken en op het moment zelf beslissen waar je zin in hebt en weet je dat goed zit!" - Paula.

"Ik voel me fitter en energieker"

"Ik ben al jaren bezig met diëten, maar dat voelt voor mij niet als op de oplossing. Ik moet blijvend iets in mijn eetpatroon veranderen, iets dat vol te houden is. Camella heeft voor mij een voedingsschema gemaakt, waarbij ik het gevoel heb dat ik gewoon heel normaal kan eten. Ook zijn de tussendoortjes heerlijk. Zet zijn geen vaststaande gerechten, maar je kunt zelf uit ieder vak iets kiezen. Dat werkt voor mij heel fijn. Ik ben daardoor ook gaan variëren in wat ik eet. Voor mij is dit nu makkelijk vol te houden. Ik voel me fitter en energieker. En dit is iets dat ik de rest van mijn leven kan blijven doen!" - Sietske.

"Zonder moeite vol te houden!"

"Momenteel ben ik bezig met het dieet van Camella. Eerlijk gezegd is dit het eerste dieet/voedingsplan die ik zonder moeite kan volhouden. Door Camella zijn de doelen duidelijk, het voedingsplan is reëel en dat maakt het volgen van Camella’s voedingplan echt goed te doen! Zeer zeker een aanrader!" - Rianne.

"Een voedingsplan is voor mij de puntjes op de i"

"Ik heb veel vertrouwen in Camella als voedingsdeskundige. Ik was immers in de veronderstelling dat ik zelf al veel van voeding wist, ook omdat ik sport. Camella helpt mij nu om de puntjes op de I te zetten door een aangepast voedingsschema voor mij te maken." - Ingrid.