Jouw persoonlijke voedingsplan

afvallen pannenkoek Persoonlijk voedingsplan

Persoonlijk Voedingsplan

Een uniek concept. Behaal jouw doelen blijvend!

 

- Geen dieet.

- Bepaal zelf wat je eet.

- Simpele producten. Geen poespas of moeilijke recepten.

- Geen standaard schema, maar ECHT op maat gemaakt.

- Geen verboden producten.

- Ook vega(n) mogelijk.

- Geschikt voor een periode van minimaal 3 maanden.

- Eenmalig 99 euro. Of 3 maandtermijnen van 35.

 

Een doel zonder plan is slechts een wens. Je verdient het. 

"Dit is geen dieet, maar een lifestyle"

"Camella is professioneel en kijkt naar JOUW behoefte. Hierdoor voelt het erg persoonlijk, zonder dat je dure coachingstrajecten ingaat. Hele praktische tips die je meteen kan toepassen. Inmiddels 3 maanden bezig & 8 kilo lichter! Nu mijn behoefte veranderd is, schakel ik Camella weer in! Dit is geen dieet, maar een lifestyle. Deze handvatten voor €99 is de beste aankoop die je zult doen!"

Twijfel je of een persoonlijk voedingsplan iets voor jou is?

Vul dan hier de gratis intake in en ontvang een gratis en vrijblijvend advies.

Wat is een persoonlijk voedingsplan?

Een persoonlijk voedingsplan van Camella Bot Voedingsadvies is heel waardevol voor iedereen die aan de slag wil met zijn/haar voedingspatroon. Of je nu op gewicht wil blijven, wil afvallen of juist wil aankomen, een persoonlijk voedingsplan helpt je verder. Jouw persoonlijke voedingsplan laat namelijk precies zien wat JIJ op een dag kan eten om jouw doel te behalen. Gezonde voeding is essentieel voor een goede lichamelijke en mentale gezondheid. In jouw persoonlijke voedingsplan ga je aan de slag met het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon dat voor jou werkt en waar jij je lekker bij voelt.

 

Het concept van het persoonlijke voedingsplan dat ik heb ontwikkeld is anders dan dat je eerder hebt gezien bij een diëtist, coach, boek of online platform. Je ontvangt namelijk GEEN voorbeelddagmenu, GEEN boodschappenlijsten en GEEN standaard voedingsschema's. Nee. Je ontvangt een uitgebreid voedingsplan, waarin ik jou de ruimte geef om je eigen keuzes te maken. Je bepaalt dus zelf wat je eet. Je eet waar je trek in hebt. Mijn visie is dat het alleen dan haalbaar is om echte stappen te maken.

 

Binnen jouw persoonlijke voedingsplan staat ook uitgebreid bewegingsadvies, uitleg over de beste keuzes in de supermarkt en een uitgebreide persoonlijke analyse. Vanzelfsprekend sta ik altijd voor je klaar als je vragen hebt of een schop onder je kont nodig hebt. We houden geregeld contact en ik ben er voor je.

 

Via onderstaande gratis download kan je een voorbeeld bekijken van hoe de eetschema's binnen het persoonlijke voedingsplan ingericht zijn. Onderstaand schema is een voorbeeld. Voor jou kunnen dus andere producten en hoeveelheden gelden. Ieder schema wordt door mij op maat voor jou gemaakt. Indien je aan de slag gaat met jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je dergelijke schema's voor het ontbijt, lunch, diner en voor de snacks. Ik heb alles voor je uitgerekend en weergegeven. Jij kiest zelf wat je wil eten en wanneer je het wil eten.

Voorbeeld Voedingsplan

Voedingsplan Voorbeeld Ontbijt
PDF – 312.7 KB

Waarom duurt een voedingsplan 3 maanden?

Met jouw persoonlijke voedingsplan kan je aan de slag voor een periode van minimaal 3 maanden. In het tijdsframe van 3 maanden heb je genoeg tijd om aan jouw vernieuwde eetpatroon te wennen, jezelf nieuwe gewoonten aan te leren en heb je voldoende kennis vergaard om het na deze periode zelf verder te kunnen oppakken en doorzetten. De 3 maanden zijn ook het tijdsframe dat je contact met mij kunt opnemen voor vragen en/of een schop onder je kont.

 

Nadat je het voedingsplan 3 maanden hebt gevolgd gaan we samen kijken wat de beste vervolgstappen voor jou zijn. Behaal je nog resultaten met je huidige plan? Wil je aan de slag met een nieuw voedingsplan? Weet je nu zelf wat te doen? Alles is goed. We nemen het samen rustig door en kijken wat voor jou de beste optie is.

Wat kost een persoonlijk voedingsplan?

Jouw persoonlijke voedingsplan kost eenmalig 99. Je kunt er ook voor kiezen om het plan in 3 maandtermijnen van €35 te betalen.

 

Bij jouw persoonlijke voedingsplan krijg je uiteraard (online) begeleiding van mij (Camella, afgestudeerd diëtiste). Als je ergens tegen aan loopt, motivatie mist of er dingen onduidelijk zijn, sta ik altijd voor je klaar.

Waarom werkt een persoonlijk voedingsplan?

En misschien denk je nu: ‘Ik heb al zoveel diëten geprobeerd, waarom zou een persoonlijk voedingsplan dan wel werken?’

 

- Zoals het al doet vermoeden is het plan PERSOONLIJK. Het is dus afgestemd op jouw behoeften, doelen en wensen en geen standaard eetschema. Je eet precies wat jij nodig hebt en wat jij wil. Vegetarisch. Met vlees. WAAR JIJ JE GOED BIJ VOELT.

- Je bepaalt zelf wat je eet. In het persoonlijke voedingsplan staat een uitgebreide keuzelijst, waardoor je altijd kan eten waar je trek in hebt.

- Geen verboden producten. Je mag en kan alles eten.

- Geen dieet, maar een echte verandering in jouw dagelijkse voedingspatroon. Je kunt hier je leven lang mee vooruit. Niet maar eventjes.

- Geen honger. Je eet voldoende en krijgt alle voedingsstoffen binnen.

- Simpele producten. Geen gekke ingrediënten. Het gezin kan gewoon mee-eten.

Persoonlijk voedingsplan afvallen Camella

Ervaringen voedingsplan

"Ik heb meer houvast binnen mijn onregelmatige werktijden"

Ik had veel moeite met welke hoeveelheden ik kon eten daar ik onregelmatig werk en van te voren niet weet hoe mijn diensten lopen. Door het voedingsplan te hebben, heb ik meer een houvast wat ik in 24 uur tijd mag/kan eten. Ik merk dat mijn buik niet meer zo onrustig is en een stuk platter blijft :) Voordeel is vooral dat het niet als lijnen voelt en er ruimte voor tussendoortjes is. Kortom heel fijn als iemand anders voor je bedenkt hoeveel je mag eten en je gewoon het schema kan volgen! - Richelle.

"Ik ben al een aantal kilo's verloren"

Camella maakt echt een voedingsplan wat op jou gericht is. Het is goed te doen en genoeg variatie mogelijk. Het is heel prettig dat Camella snel terug mailt als je een vraag hebt en ze neemt de tijd om je echt een persoonlijk antwoord te geven. Ook de resultaten helpen mee, want met hulp van Camella zit ik beter in mijn vel en ben ik al een aantal kilo's verloren, ook al was dat niet mijn hoofddoel. Kortom, een echte aanrader!! - Alicia.

"Geen standaard plan"

"Camella hecht veel waarde aan wat jij belangrijk vindt en waar je je op wilt focussen. Geen standaard plan, maar een plan afgesteld op jouw wensen en gewoontes" - Martha.

Waar wacht je op? Start met jouw persoonlijke voedingsplan!