Home » Ervaringen

Ervaringen persoonlijk voedingsplan

Lees hier de ervaringen van anderen die aan de slag gingen met hun persoonlijke voedingsplan.

Lees ook de google reviews hier!

"Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!"

"Wow! Wat is Camella deskundig. Ze heeft eerst goed geluisterd naar mijn wensen en valkuilen en is vervolgens met een uitgewerkt plan gekomen. Het plan sluit goed aan bij mijn behoeften én geeft mij inzicht in een gezonde relatie met eten. Ik heb veel meer energie en zit lekker in mijn vel!" - Seda.

"Geen streng dieet en gemakkelijk vol te houden"

"Camella maakt een persoonlijk voedingsplan waarin staat wat je het beste kunt eten om je doelen te behalen. Hierin staan verschillende soorten voedingsmiddelen waardoor je veel kunt variëren. Zo hoef je niet elke dag hetzelfde te eten en krijg je niet het gevoel dat je een streng dieet volgt. Dit maakt het makkelijk vol te houden en een leuke manier om gezonder te eten en je leefstijl te veranderen. Als je op zoek bent naar goed en persoonlijk voedingsadvies zou ik Camella zeker aanraden!" - Marlou.

"Ik houd het sporten langer vol en heb meer energie"

"Sinds juli 2020 begonnen aan mijn persoonlijke voedings plan! Ik sport heel veel. Maar at ongezond, “verkeerd” en te weinig. Nu al weer even bezig en merk echt verschil aan mijn lichaam. Ik hou het langer en beter vol bij de training met meer energie. Lichamelijke is ook te zien dat ik meer spier opbouw krijg. Ik ben camella erg dankbaar voor dit advies. Nooit gevoel gehad dat ik dingen niet mag eten, of mijzelf moet uithongeren. Ik heb namelijk nog nooit zo veel moeten eten." - Tessa.

"Het is mijn levensstijl geworden"

In juni 2020 ben ik begonnen met het persoonlijke voedingsplan. Het is niet toen ik het plan kreeg dat ik het gevoel had dat ik mezelf aan het uithongeren was. Het zijn geen drastische aanpassen, maar wel net de aanpassingen in je eet/ beweeg patroon die ik nodig had. Het voedingsplan is nu geen plan meer, maar langzaam een levensstijl aan het worden is. Dit is ook wat ik wilde. Ik wilde niet alleen een voedingsplan voor even, maar mijn levensstijl aanpassen. Ik zet elke dag 10.000 stappen, niet omdat het moet maar, omdat het in mijn levensstijl zit nu. Ik zou het aan iedereen aanraden die net dat zetje nodig heeft." - Linda.

"Met een voedingsplan weet je dat je goed zit!"

"Het variëren en verbeteren van je eetpatroon. Een simpel overzicht van wat je allemaal kan eten. Met dit plan zie snel welke combinaties je kan maken voor het zelfde aantal kcal. Zo kan je makkelijk gevarieerd maaltijden maken en op het moment zelf beslissen waar je zin in hebt en weet je dat goed zit!" - Paula.

"Ik voel me fitter en energieker"

"Ik ben al jaren bezig met diëten, maar dat voelt voor mij niet als op de oplossing. Ik moet blijvend iets in mijn eetpatroon veranderen, iets dat vol te houden is. Camella heeft voor mij een voedingsschema gemaakt, waarbij ik het gevoel heb dat ik gewoon heel normaal kan eten. Ook zijn de tussendoortjes heerlijk. Zet zijn geen vaststaande gerechten, maar je kunt zelf uit ieder vak iets kiezen. Dat werkt voor mij heel fijn. Ik ben daardoor ook gaan variëren in wat ik eet. Voor mij is dit nu makkelijk vol te houden. Ik voel me fitter en energieker. En dit is iets dat ik de rest van mijn leven kan blijven doen!" - Sietske.

"Zonder moeite vol te houden!"

"Momenteel ben ik bezig met het dieet van Camella. Eerlijk gezegd is dit het eerste dieet/voedingsplan die ik zonder moeite kan volhouden. Door Camella zijn de doelen duidelijk, het voedingsplan is reëel en dat maakt het volgen van Camella’s voedingplan echt goed te doen! Zeer zeker een aanrader!" - Rianne.

"Een voedingsplan is voor mij de puntjes op de i"

"Ik heb veel vertrouwen in Camella als voedingsdeskundige. Ik was immers in de veronderstelling dat ik zelf al veel van voeding wist, ook omdat ik sport. Camella helpt mij nu om de puntjes op de I te zetten door een aangepast voedingsschema voor mij te maken." - Ingrid.