Een (ervarings)deskundige in gezonde voeding

Camella Bot Voedingsadvies Afvallen

Hi, welkom de website van Camella Bot Voedingsadvies! Ik zal me even voorstellen ..

 

Mijn naam is Camella Bot en ik ben 28 jaar. Ik ben altijd bezig met voeding. Koken en nieuwe producten vinden en uitproberen maakte mij al vroeg gelukkig. Daarom ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren, zodat ik daar meer over kon leren. Daarop volgend heb ik ook de master Health Food Innovation Management afgerond. Ik vond het super leuk en dacht écht te weten hoe belangrijk gezonde voeding voor je is! Ik ging aan de slag bij verschillende bedrijven om mijn kennis over gezonde voeding te gebruiken en het aanbod van producten in de supermarkt gezonder te maken. In maart 2019 kwam ik thuis te zitten van mijn werk met heftige paniekaanvallen en een angststoornis. Ik durfde de winkel niet in en de straat niet op. Toen ik na veel therapiesessies weer langzaam op gang kwam, besefte ik eigenlijk pas ECHT hoe belangrijk gezonde voeding was. Gezond eten bracht mij fysiek en mentaal steeds verder in mijn herstel. Hoe gezonder mijn voeding was, hoe lekkerder ik me in mijn vel ging voelen. De theorie die ik leerde tijdens mijn studie, bleek in de praktijk ook echt te kloppen.

 

Mijn ervaring leert dat je het niveau van stress gedurende de dag zo laag mogelijk moet houden om je lekker in je vel te voelen. Dit zie je ook terug in de voedingsplannen die ik ontwikkel. Jij bent zelf de kapitein in de reis naar een fitte versie van jezelf. Daarbij geef ik je graag de juiste sturing, maar je hebt ook veel vrijheid. Ik geloof dat dit het beste werkt. Je bouwt zo op JOUW manier JOUW leefpatroon op. Iedereen is anders. Iedereen leeft anders. In de persoonlijk voedingsplannen geef ik je geen standaard schema of voorbeelddagmenu. Nee. Je krijgt per maaltijd-moment een uitgebreide, persoonlijke lijst met producten waaruit jij zelf kiest. Ik heb er wel precies bij gezet hoeveel jij ervan kan eten om jouw doelen te behalen. Dus je eet waar je trek in hebt en precies voldoende voor jouw lichaam en jouw persoonlijke doelen. Geen stress. Eten mag je nooit stress geven. Hetzelfde geldt voor lichaamsbeweging. Je hoeft niet altijd keihard te sporten om je fit en/of beter te voelen. Als je niet van keihard sporten houdt, waarom zou je het dan doen? Onnodige stress. Je moet doen waar jij geen stress van ervaart. Beweging is heel belangrijk, maar doe iets wat bij JOU past. Dus, geen stress!

Toen ik gezond ging eten, ging mijn herstel steeds beter. Ik voelde mij iedere dag lekkerder in mijn vel. Zo lekker dat ik nu heb besloten mijn hart te volgen. Mijn passie. Mijn kennis en ervaring delen. Ik wil zoveel mogelijk mensen zich ook weer fit laten voelen. Mensen laten ervaren dat een gezonde leefstijl en gezonde voeding je echt geen stress hoeft te geven, maar je stress juist gaat verminderen. Ik wil mensen de juiste kennis meegeven zodat zij na het volgen van een voedingsplan zelf ook aan de slag kunnen met de beste versie van zichzelf. Voeding is een essentieel onderdeel van een goede gezondheid (zowel mentaal als lichamelijk) en hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Geen poespas, Geen stress. Laat me je helpen je doelen te behalen. Wat je doel ook is, voeding is essentieel. 

 

Laat me je helpen, en doe hier de gratis intake. Ik geef je graag gratis advies, zodat ook jij je doel kunt behalen en je weer lekker in je vel kunt voelen.

 

Veel liefs,

Camella