What you eat in a day - Marit

What you eat in a day? Het is weer tijd om te laten zien wat iemand op een dag eet aan de hand van haar eigen persoonlijke voedingsschema's. Een leuke inspiratie om jouw eigen gezonde voedingspatroon in te delen. Vandaag zien jullie wat Marit eet op een dag. Marit probeerde al meerdere diëten, maar bleef maar jojoën. Ze is nu vier weken lekker bezig met haar persoonlijke voedingsplan en voelt dat ze meer energie heeft en het anders voelt dan met eerdere diëten.

Iedereen die haar of zijn eetdagboekje deelt heeft een op maat gemaakt voedingsplan en eet anders. Gebruik het dagboek van Marit dan ook als inspiratie, maar weet dat voor iedereen een ander voedingspatroon werkt. Wil jij precies weten wat jij kan eten om jouw doelen te behalen? Start dan met jouw eigen persoonlijke voedingsplan op maat.

Persoonlijke gegevens

Naam: Marit Rouwenhorst

Leeftijd: 22

Waarom ben je met het voedingsplan begonnen?: Ik ben veel bezig geweest met mijn gewicht en heb verschillende diëten en voedingsstijlen uitgeprobeerd, met vrijwel altijd als conclusie: Het werkt niet voor mij. Naast het jojoën, was eten iets waar ik in gedachten de hele dag mee bezig was, en daar wilde ik allebei graag van af! Ik ben nu zo’n vier weken bezig met het persoonlijke voedingsplan. Naast dat ik nu al merk dat ik meer energie heb, ben ik niet meer zo druk bezig met “ik moet gezond eten”, het voedingsplan is een makkelijke hulp op weg naar een gezonde levensstijl.

Sportactiviteit per week: 3x hockeyen, dagelijks wandelen +- 30 minuten.

Ik ben met het plan niet meer zo druk bezig met 'ik moet gezond eten', dat geeft rust


Eetdagboek


Ontbijt (9:30): Twee volkoren bolletjes met 20 gr. Smeerkaas Sambal (20+) en 3 plakjes kalkoenfilet. Daarnaast een sinaasappel!


Lunch (12:00): Medium volkoren wrap met zuivelspread light, plakjes kipfilet, komkommer en sla. Daarnaast nog wat extra komkommer en snackwortels


Tussendoor (14:30): 3 Babybel-kaasjes.


Diner (17:00): Pita met falafel, sperziebonen en radijsjes. Daarnaast een sausje van yoghurt en kruiden.


Tussendoor (21:00): Na het sporten: Optimel kwark vanille met een banaan.


Wat heb je vandaag gedronken? 2 liter water, 3 koffie, 1 thee.

Heb je vandaag gesport? Ja! Vandaag had ik hockeytraining in de avond.

Persoonlijk voedingsplan

Ik wil Marit echt super bedanken voor het delen van haar eetdagboek. Marit laat zien dat je binnen je eetschema's lekker kunt blijven eten, kunt aftikken wat je kan eten (ze eet echt heel goed volgens haar voedingsschema's) en dat je absoluut geen honger hoeft te lijden als je wil afvallen. Ook haar resultaten liegen er niet om, ze is gewoon mega goed bezig en kan heel trots op zichzelf zijn!

Wil jij ook aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan?

Wil jij net als Marit weer lekker in je vel zitten en werken aan je gezondheid? Wil jij precies weten wat jij op een dag kunt eten en duurzame resultaten behalen?

Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen; waarin je altijd je eigen keuzes maakt.

Liefs, Camella

Verder lezen