What you eat in a day - Kim

Het is weer tijd voor een inkijkje in het voedingsdagboek van iemand die goed aan de slag is met haar persoonlijke voedingsplan, Kim. Kim is super hard aan het knallen en heeft al hele mooie resultaten behaald. Lichamelijk, maar ook mentaal. Het is de kracht van het persoonlijke voedingsplan dat jij altijd zelf kan kiezen wat je wil eten. Maar, we kunnen altijd van elkaar leren en elkaar inspireren.

Gebruik het dagboek van Kim als inspiratie, maar weet dat voor iedereen een ander voedingspatroon werkt. Wil jij precies weten wat jij kan eten om jouw doelen te behalen? Start dan met jouw eigen persoonlijke voedingsplan.

Persoonlijke gegevens

Naam: Kim

Leeftijd: 37 jaar 

Waarom ben je met het voedingsplan begonnen?: Ik heb 5 jaar geleden een gastric bypassoperatie ondergaan in de volksmond ook wel een maagverkleining genoemd. Het is de afgelopen 5 jaar erg goed gegaan het ging bijna vanzelf, tot het moment dat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. 

Ik raakte in een negatieve spiraal werd depressief sliep nauwelijks en ontkende de burn-out volledig! Tot de huisarts ingreep en ik aan de medicatie moest. Zij waarschuwde mij al een van de bijwerkingen was gewichtstoename en hongergevoel. Ik merkte het nauwelijks op maar kwam al snel behoorlijk aan ik raakte in paniek. Kon de gezonde draai niet meer vinden en maakte te vaak de ongezonde keuzes. Ik kwam via Instagram met Camella in contact en vroeg een gratis intake aan. Ik beantwoordde zo eerlijk mogelijk alle vragen. Ik kreeg zo’n goede lieve en vooral uitgebreide mail terug. Haar eerste advies was neem het je zelf vooral niet kwalijk! Neem eerst de tijd om alles op een rijtje te zetten en schuif je voeding naar plaatst 2. 

Dat deed ik ik ging in behandeling voor mijn Burn-out en kreeg extra medicatie voor mijn stemming die gelukkig goed aansloeg en zag de toekomst weer zitten! Ik wilde weer aan de slag met sporten en mijn voeding weer onder controle krijgen want een ding heb ik wel geleerd van alle lijn pogingen crashen is heeel slecht! Ik wist bijna zeker dat ik gewoon te weinig at. Ik vroeg de voedingsschema’s aan en ging aan de slag! En voel me zo goed nu 2 maanden verder en ruim 9 kg minder.

Ik voel me zo goed, nu, 2 maanden verder en ruim 9 kilo lichter!

Sportactiviteit per week: 4 a 5 keer per week 1 uur kracht training in de ochtend en probeer ook elke avond te cardio-en ook hierbij heb ik geleerd goed te luisteren naar mijn lichaam ben ik te moe en voel ik me geïrriteerd dan ga ik extra vroeg slapen! Vooruitgang zit namelijk in je herstel!

What you eat in a day - Eetdagboek

 

Ontbijt (7:30): 2 gekookte eieren dubbele espresso 


8:00-9:00 Kracht training 1 liter water 

Tussendoor (mijn eigenlijke ontbijt) (10:00): 250gr skyr, 20 gr gepofte spelt, 20 gr müsli, 50 gr blauwe bessen, 50 gr frambozen , 1/2 banaan


Tussendoor (13:00): 1 pakje paprikawafels, 1/2 liter water


 

Lunch (15:30): 3 volkoren boterhammen geroosterd, 40 gr huttekase, 3 pl rosbief, 20 gr hummus kerrie, 200 gr groente (punt paprika & komkommer), 1 espresso ½ liter water 

Diner (19:00): 2 volkoren wraps, 150 gr gehakt met mais (taco kruiden), 200 gr groenten


After Diner (19:30): 1 blokje pure chocolade 1 espresso, ½ liter water

 

Tussendoor (21:00): Eiwitshake: 140gr fruit, 1 scoop eiwitpoeder 


Wat heb je vandaag gedronken? 2,5 liter water 4 espresso’s en 1 eiwit Shake 

Heb je vandaag gesport? Ja zeker! 1 uur kracht training in de ochtend van 8:00 tot 9:00 en in de avond 45 min cardio 

Persoonlijk voedingsplan

Ik wil Kim super bedanken voor het delen van haar voedingsdagboek. Je laat zien dat je binnen je eetschema's gemakkelijk maaltijden kunt schuiven en het helemaal kunt indelen hoe jij het prettig vindt en hoe het binnen jouw dagelijkse routine past. Ook je resultaten liegen er niet om, je bent gewoon mega goed bezig en kunt heel trots op jezelf zijn!

Wil jij ook aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan?

Wil jij net als Kim jouw doelen behalen en werken aan je gezondheid? Wil jij precies weten wat jij op een dag kunt eten en duurzame resultaten behalen? Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen; waarin je altijd je eigen keuzes maakt. Je eet waar je trek in hebt.

Liefs, Camella

Verder lezen