What you eat in a day - Jonathan

What you eat in a day? Het is weer tijd om te laten zien wat iemand op een dag eet aan de hand van haar eigen persoonlijke voedingsplan. Een leuke inspiratie om jouw eigen gezonde voedingspatroon in te delen. Vandaag zien jullie wat Jonathan eet op een dag. Jonathan is een fanatiek hardloper en traint voor een mooie tijd op de marathon. Iedereen heeft een op maat gemaakt voedingsplan, heeft zijn of haar eigen doelen en eet anders. Gebruik het dagboek van Jonathan dan ook als inspiratie, maar weet dat voor iedereen een ander voedingspatroon werkt. Wil jij precies weten wat jij kan eten om jouw doelen te behalen? Start dan met jouw eigen persoonlijke voedingsplan.

Persoonlijke gegevens

Naam: Jonathan

Leeftijd: 34

Waarom ben je met het voedingsplan begonnen?: Wil mijn lichaam tot het uiterste drijven. En de juiste voeding helpt mij om grenzen te verleggen

Sportactiviteit per week: 7x in 5 dagen

What you eat in a day - Het voedingsdagboek

Ontbijt (6.30): 250 gram volle franse kwark. 50 gram muesli-noten. 1 kopje koffie en een glas water.

Tussendoor (9.30): 1 appel

Lunch (13.00): 3 sneetjes brood, 1.5 plak kaas. 3 eieren met champignons en tomaat (plus kruiden), bak konijnenvoer met wortel, komkommer, tomaat.

Tussendoor (14.30): 2 mandarijnen en een banaan

Diner (18.30): Penne, 90 gram volkoren penne met groente en gezeefde tomaten.

Tussendoor (21.30): 250 gram magere franse kwark met 1 scoop eiwitpoeder (voor het slapen gaan)

Wat heb je vandaag gedronken? 1,5 liter water. 4 kopjes koffie

Heb je vandaag gesport? Ja, 1 uur hardlopen

Wil jij ook aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan?

Wil jij net als Jonathan jouw doelen behalen en werken aan je gezondheid? Wil jij precies weten wat jij op een dag kunt eten en duurzame resultaten behalen? Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen; waarin je altijd je eigen keuzes maakt. Je eet waar je trek in hebt.

Liefs, Camella

Verder lezen