What you eat in a day - Danique

Iedereen die aan de slag is met zijn of haar eigen persoonlijk voedingsplan en eetschema's zal het op zijn of haar eigen manier invullen. En dat is goed, want op die manier kan jij eten zoals jij dat fijn vindt. Het is de kracht van het persoonlijke voedingsplan dat jij altijd zelf kan kiezen wat je wil eten. Maar, we kunnen altijd van elkaar leren en elkaar inspireren. Het is daarom tijd om weer eens een voedingsdagboek van iemand te delen die super goed met haar voedingsplan bezig is, Danique.

Gebruik het dagboek van Danique als inspiratie, maar weet dat voor iedereen een ander voedingspatroon werkt. Wil jij precies weten wat jij kan eten om jouw doelen te behalen? Start dan met jouw eigen persoonlijke voedingsplan.

Persoonlijke gegevens

Naam: Danique

Leeftijd: 24 jaar

Waarom ben je met het voedingsplan begonnen?: Ik merkte aan mezelf dat ik veel aan het jojo’en was qua afvallen. Al veel geprobeerd maar niks vol kunnen houden. Ik had geen goede relatie met eten. Daarnaast voelde ik mezelf niet fit en was ik vaak vermoeid. Ik wilde graag weten hoe ik een gezonde levensstijl kon ontwikkelen die ik vol kan houden en geen kant en klaar dieet. Toen kwam ik Camella tegen via instagram en we raakte in gesprek, ik vulde de intake in en ik hoefde er niet lang over na te denken. Ik heb meteen het voedingsschema aangeschaft en nog steeds elke dag super blij. Ik ben nu bezig met het tweede voedingsschema (het vervolgplan) van Camella en het is echt een levensstijl geworden!  

Sportactiviteit per week: 3 keer per week krachttraining, thuis of in de sportschool en minimaal elke dag een half uur wandelen, maar dit wordt vaak een uur.  

Ik ben nu bezig met het tweede voedingsschema van Camella en het is echt een levensstijl geworden! Ik ben nog steeds elke dag super blij!

What you eat in a day - Het voedingsdagboek

Ontbijt (8.00): 2 plakken kokos proteïne cake recept van Lot Beukers met 15 gram pindakaas.  

Tussendoor (10.30): 1 peer en 1 kiwi gold  

Lunch (13.00): 2 volkoren boterhammen met 20 gram magere filet american met een halve rode ui, 1 ei, 100 gram komkommer en 250 ml verse zoete aardappelsoep

Tussendoor (15:00): 1 plak kokos proteïne cake recept van Lot Beukers en 10 gram 85% chocola  

Diner (17.30): 190 gram Indiase curry madras (verspakket AH), 25 gram cashewnoten, 250 ml verse zoete aardappelsoep

Tussendoor (20:30): 1 paasei en 2 dunne maiswafels paprika  

Wat heb je vandaag gedronken? 1,5 liter water en 3 glazen thee.  

Heb je vandaag gesport? 70 minuten gewandeld in het bos.

Persoonlijk voedingsplan

Ik wil Danique super bedanken voor het delen van haar voedingsdagboek. Je laat zien dat je binnen de voedingsschema's lekker kunt variëren, lekkere baksels (bijvoorbeeld van Lot Beukers) kunt implementeren en dat er ook ruimte is om wat lekkers te nemen. Ook zijn je resultaten prachtig en het is mooi te zien hoe je nu ook met je tweede voedingsplan lekker aan het knallen bent en hoe je jouw voedingsschema's steeds meer eigen maakt.

Wil jij ook aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan?

Wil jij net als Danique jouw doelen behalen en werken aan je gezondheid? Wil jij precies weten wat jij op een dag kunt eten en duurzame resultaten behalen? Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen; waarin je altijd je eigen keuzes maakt. Je eet waar je trek in hebt.

Liefs, Camella

Verder lezen