What you eat in a day - Caitlin

Een nieuwe rubriek op mijn website: 'What you eat in a day'! In deze serie laat ik verschillende voedingsdagboeken zien van mensen die met succes 'mijn' persoonlijke voedingsplan volgen. Vandaag zien jullie wat Caitlin op een dag eet. Iedereen heeft een op maat gemaakt voedingsplan, heeft zijn of haar eigen doelen en eet anders. Gebruik het dagboek van Caitlin dan ook als inspiratie, maar weet dat voor iedereen een ander voedingspatroon werkt. Wil jij precies weten wat jij kan eten om jouw doelen te behalen? Start dan met jouw persoonlijke voedingsplan.

Persoonlijke gegevens

Naam: Caitlin

Leeftijd: 26

Waarom ben je met het voedingsplan begonnen?: Ik was al langere tijd aan het schommelen met mijn gewicht. Ik heb het meerdere keren geprobeerd met koolhydraatarm, maar dat was niets voor mij. Toen heb ik het gecombineerd met calorieën arm eten. Dit ging redelijk goed, maar ik raakte zwanger van mijn tweede kindje. Door de verloskundige een doorverwijzing geadviseerd voor een diëtist. Mijn kindje was belangrijk dus ben ik naar de diëtist gegaan en daarmee aan de slag gegaan. Dit was vol te houden voor kortere tijd, maar merkte na mijn zwangerschap dat het op de lange termijn niets voor mij is, want ik hield het niet vol. Op social media kwam ik het Instagram account van Camella tegen en besloot de gratis intake te doen. Ik was klaar met dat het afvallen niet zo ging als ik wilde en was ook wel benieuwd wat uit de intake zou komen. Dit was echter zo een schot in de roos met hoe ik mij voelde en hoe het ging dat ik direct het voedingsplan heb aangeschaft.

Sportactiviteit per week: Minimaal 30 minuten wandelen 5 keer in de week

What you eat in a day - Het voedingsdagboek

Ontbijt (06.30 H): 4 volkoren crackers met 5 plakken rosbief en 40 gram magere filet american.Tussendoor (09.30 H): 1 appel en 1 banaan.
Lunch (12.00 H): 60 gram volkoren macaroni met 1 rode ui, 160 gram champignons en 2 eieren.
Tussendoor (15.00 H):
1 eiwitreep van Barebells in de smaak Holiday Puffs

Diner (18.00 H): 70 gram zilvervliesrijst met 150 gram kidneybonen, 1 ui, 180 gram champignons en 60 gram paprika.

Tussendoor (20.30 H): 3 dunne maïswafels kaas smaak van de AH

Wat heb je vandaag gedronken? 2,5 liter water en 250 ml Pepsi Max Cherry

Heb je vandaag gesport? Na het ontbijt heb ik 45 minuten gewandeld.

Persoonlijk voedingsplan

Ik wil Caitlin super bedanken voor het delen van haar voedingsdagboek. Je bent echt super goed bezig met het je eigen maken van jouw persoonlijke voedingsplan. De resultaten zijn prachtig!

Wil jij ook aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan?

Wil jij net als Caitlin jouw doelen behalen en werken aan je gezondheid? Wil jij precies weten wat jij op een dag kunt eten en duurzame resultaten behalen? Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen; waarin je altijd je eigen keuzes maakt. Je eet waar je trek in hebt.

Liefs, Camella

Verder lezen