What you eat in a day - Angelique

What you eat in a day? Het is weer tijd om te laten zien wat iemand op een dag eet aan de hand van haar eigen persoonlijke voedingsschema's. Een leuke inspiratie om jouw eigen gezonde voedingspatroon in te delen. Vandaag zien jullie wat Angelique eet op een dag. Angelique haar doel is om op een gezonde manier haar zwangerschapskilo's te verliezen. Ze is lekker bezig met haar persoonlijke voedingsplan.

Iedereen heeft een op maat gemaakt voedingsplan, heeft zijn of haar eigen doelen en eet anders. Gebruik het dagboek van Angelique dan ook als inspiratie, maar weet dat voor iedereen een ander voedingspatroon werkt. Wil jij precies weten wat jij kan eten om jouw doelen te behalen? Start dan met jouw eigen persoonlijke voedingsplan op maat.

Persoonlijke gegevens

Naam: Angelique

Leeftijd: 37 jaar

Waarom ben je met het voedingsplan begonnen?: Na de geboorte van mijn jongste dochter raakte ik niet al mijn zwangerschapskilo’s kwijt. Sterker nog er kwam elke keer iets bij. Er was eigenlijk altijd wel een reden om nog iets lekkers te nemen. Ondertussen baalde ik van alle kilo’s waardoor ik op maandag fanatiek aan het lijnen ging en mijnzelf eigenlijk alles ontzegde. Een aantal dagen later kreeg ik dan zoveel trek dat ik terug viel in oude gewoontes. Dit wilde ik heel graag anders, maar hoe? Via een vriendin kwam ik in aanraking met Camella van @bijt.wijs. Camella heeft een voedingsplan opgesteld en daarbij rekening gehouden met de wensen die ik aangegeven heb. Met frisse tegenzin ben ik begonnen, maar na een aantal dagen merkte ik al dat ik mij beter ging voelen, geen “honger” had en het mooiste is dat de mijn lichaam rustig aan ook gaat veranderen.

Ik begon fanatiek met lijnen op maandag, maar viel snel terug in oude gewoontes

Sportactiviteit per week: Van niets, naar één tot twee keer per week een flinke wandeling met een vriendin en één a twee keer per week naar de sportschool met een andere vriendin

What you eat in a day - Eetdagboek

Ontbijt: 4 crackers met twee gekookte eieren

Tussendoor: banaan en aardbeien

Lunch: 3 bruine boterhammen met smeerkaas, filet american en guacamole. Hierbij komkommer, tomaatjes en wat wortel

Tussendoor: appel

Diner: Flammkuchen naar recept van het @bijt.wijs receptenboek

Tussendoor: 200 gram kwark

Wat heb je vandaag gedronken? 2,5 liter water en 2 kopjes thee

Heb je vandaag gesport? Ja, een uur naar de sportschool (cardio en krachttraining) 

Persoonlijk voedingsplan

Ik wil Angelique super bedanken voor het delen van haar voedingsdagboek. Je laat zien dat je binnen je eetschema's lekker kunt blijven eten en dat je absoluut geen honger hoeft te lijden. Ook je resultaten liegen er niet om, je bent gewoon mega goed bezig en kunt heel trots op jezelf zijn!

Wil jij ook aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan?

Wil jij net als Angelique jouw doelen behalen en werken aan je gezondheid? Wil jij precies weten wat jij op een dag kunt eten en duurzame resultaten behalen?

Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Een voedingsplan dat volledig is afgestemd op jouw wensen, behoeften en doelen; waarin je altijd je eigen keuzes maakt.

Liefs, Camella

Verder lezen