Lente Wandel Challenge! :)

Na het grote succes van de wandel challenge in december is het nu tijd voor de Lente Wandel Challenge! We gaan samen naar buiten en ontdekken hoe geweldig wandelen is! Iedereen kan meedoen - je doet het op jouw eigen tempo en niveau!

Ontdek wat voor type wandeling jij het fijnst vindt, daag jezelf uit en neem het wandelen mee in je dagelijkse routines. Wandel jij ook mee? We starten 1 april!

Meld je aan voor de wandel challenge en doe mee! We doen het samen.

Waarom wandelen?

Hoewel wandelen heel simpel lijkt (en dit eigenlijk ook wel is), is de impact op je gezondheid enorm. Lichamelijk en mentaal. Dagelijks wandelen is voor mij de manier om te ontladen en mijn gedachten op een rijtje te zetten. Voor mij werkt het meditatief. En voor jou misschien ook wel? Daarnaast heeft (dadelijks) wandelen ook een grote positieve impact op je lichamelijke gezondheid - onder andere het:

 • Verbeteren van de nachtrust;
 • Verbeteren van de de gezondheid van je hart en bloedvaten;
 • Aansterken van de botten en spieren;
 • Verbranden van extra calorieën, wat afvallen stimuleert;
 • Verbeteren van je humeur.

Wandelen is verder een erg laagdrempelige manier van bewegen. Je hebt geen fancy materiaal, sportschool abbonement, veel tijd of coach nodig. Het kan bijna altijd en overal. En nu het zonnetje gaat schijnen is het ook de perfecte manier om je vitamines buiten op te doen.

Camella heeft in december 2021 een wandel challenge georganiseerd met 31 wandelingen. Er zaten heel wat verschillende wandelingen tussen met ook per dag uitleg en tips. Dit heeft ervoor gezorgd dat m'n conditie er echt enorm op vooruit gegaan is, dit was na de eerste 7 wandelingen al merkbaar. Ik doe de challenge in januari gewoon nog eens opnieuw! 💪🏼

Wat kan ik verwachten van de wandel challenge?

Tijdens de Lente Wandel Challenge gaan we 30 dagen iedere dag een verschillende wandeling doen. Meedoen aan de challenge kost eenmalig €4,50. Wat je krijgt:

 • Een schema met 30 verschillende wandelingen;
 • Een uitgebreid document met iedere wandeling precies uitgelegd;
 • Toegang tot de besloten facebookgroep;
 • Recept voor eiwitrijke carrot cake pancakes;
 • Iedere dag een uitdaging, mentaal en of fysiek op jouw eigen niveau;
 • Een dagelijks reflectiemoment betreft het wandelen;
 • Een verbeterde conditie, meer kracht & rust in het hoofd.

Na het bestellen kan je de challenge direct downloaden en heb je het direct en 'forever' in bezit. Je kunt de challenge dus ook later nog eens doen, of bepaalde wandelingen eruit pikken. En ook als april niet zo lekker voor je uitkomt, kan je op deze manier altijd later instappen.

Twijfel niet te lang en bestel de challenge! Je doet iedere wandeling echt op je eigen niveau, dus wees vooral niet nerveus. Jij kan dit!

Ik wil mij aanmelden en doe mee!


We doen het samen!

Nu kan ik me heel goed voorstellen dat je niet altijd zin hebt om de deur uit te gaan en je stappen te gaan maken. Daarom gaan we het samen doen. Samen sta je sterker dan alleen!

Om elkaar te kunnen motiveren kan je (als je dit fijn vindt) jezelf aansluiten bij de besloten Facebook-groep waarop je jouw wandelingen kan delen. De informatie die hier wordt gedeeld is enkel zichtbaar voor mij en de andere deelnemers.

Zelf doe ik uiteraard ook mee aan de wandel challenge en deel ik iedere dag mijn wandeling op mijn Instagramkanaal @bijt.wijs.

Bestel de wandel challenge en doe mee!

Ben jij er ook klaar voor om het wandelen te ontdekken en de mentale- en lichamelijke gezondheidsvoordelen te gaan ervaren?

Meld je dan nu aan voor de Lente Wandel Challenge.

Na het bestellen van de challenge kom je op een pagina waar je de documenten kunt downloaden. Vergeet deze niet te downloaden voordat je de pagina afsluit.

Voor vragen of onduidelijkheden kan je me natuurlijk altijd even een mailtje (info@camellabot.nl) of berichtje op Instagram (@bijt.wijs) sturen.

Ik heb op een leuke manier ontdekt wat dagelijks wandelen voor mij betekent!


Waar wacht je op?

Meld je aan voor de wandel challenge, doe mee en ontdek samen de kracht van wandelen!

Tot 1 april!

Liefs, Camella

Verder lezen