Een doel zonder plan is slechts een wens.

PERSOONLIJK.

GEEN DIEET.

SIMPEL.

JIJ STUURT.

Jouw persoonlijke voedingsplan

Wil jij precies weten wat je kan eten om jouw doelen te behalen? Wil jij 3 maanden aan de slag met het verbeteren van jouw voedingspatroon en jouw doelen behalen? Of je nu op gewicht wil blijven, wil afvallen of juist wil aankomen, een persoonlijk voedingsplan helpt je verder. Een persoonlijk voedingsplan is anders dan dat je gewend bent met andere voedingsschema's. Laat alle diëten, trends en je 'alles of niets' mentaliteit nu los.

 

Geen voorbeelddagmenu. Geen standaard eetschema. Geen verboden producten. Je bepaalt zelf wat je eet.

 

Wacht niet langer op het perfecte moment om met je gezondheid aan de slag te gaan. Het perfecte moment is nu. Ga aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan. Behaal je doelen en leer hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uit ziet.

 

Je verdient het.

Voedingsplan Persoonlijk Afvallen Camella

Hoe start ik met een persoonlijk voedingsplan?

Aan de slag met jouw persoonlijke voedingsplan? Wat jouw doel ook is, het starten met het behalen ervan was nog nooit zo gemakkelijk. Doe de gratis intake en ontdek hoe ik jou kan helpen. 

"Ik kan gewoon normaal eten"

"Ik ben al jaren bezig met diëten, maar dat voelt voor mij niet als op de oplossing. Ik moet blijvend iets in mijn eetpatroon veranderen, iets dat vol te houden is. Camella heeft voor mij een voedingsschema gemaakt, waarbij ik het gevoel heb dat ik gewoon heel normaal kan eten. Ook zijn de tussendoortjes heerlijk. Zet zijn geen vaststaande gerechten, maar je kunt zelf uit ieder vak iets kiezen. Dat werkt voor mij heel fijn. Ik ben daardoor ook gaan variëren in wat ik eet. Voor mij is dit nu makkelijk vol te houden. Ik voel me fitter en energieker. En dit is iets dat ik de rest van mijn leven kan blijven doen!" - Sietske.

Bijt Wijs

Op mijn Instagram en Facebook account Bijt Wijs leg ik op een simpele manier uit hoe 100 calorieën eruit zien. Volg jij me al? 

Blog. Laat je inspireren!

Nog steeds niet gestart bij Camella Bot Voedingsadvies?

Een persoonlijk voedingsplan om jouw doelen te behalen en de juiste kennis over een gezond voedingspatroon waar je de rest van je leven de vruchten van plukt. Of je nou wil afvallen, wil aankomen of een gezonder eetpatroon wil een persoonlijk voedingsplan brengt je verder! Dat wil je toch ook?

 

Vul de gratis intake in, en ontvang gratis advies en ontdek hoe ik jou verder kan helpen.